YeNi_ÇeRi Uzman 15 Mrt 2009 #12 Tamam Çıkışta Boş Arazide Bekliyorum..Tek Gelme..Hasteneye Götürecek biri Lazım olcak sana..
YeNi_ÇeRi Uzman 17 Mrt 2009 #15 Haziran dediki: hahaha bak sen tek gel erkek gibi dövüşücez pembe kuşağımı taktım bile Genişletmek için tıklayın... Hocanda GeLsin..
Haziran dediki: hahaha bak sen tek gel erkek gibi dövüşücez pembe kuşağımı taktım bile Genişletmek için tıklayın... Hocanda GeLsin..
Schweppes Forum Tutkunu 17 Mrt 2009 #16 “Yeter dedim konu bitmiştir...” Evet evet ölelerr ama çok beklerler korkmamızı
Gizemli Cadi Forum Gururu 10 Nsn 2009 #18 Bizim evde son sözü her zaman eşim söyler....PEKİ KARICIĞIM
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #19 noluoo heyy ağır olun nerde kadın erkek eşitliğiii...Valla alıveririm paçanı aşağıya!!
SaMeT10 Usta 10 Nsn 2009 #20 walla kadın erkek eşit diyolar ama ben şimdiye kadar hiçbi bayanla kendimi eşit göremedim. hep eziliyorum
walla kadın erkek eşit diyolar ama ben şimdiye kadar hiçbi bayanla kendimi eşit göremedim. hep eziliyorum