7 aylık hamile olan kadın eşinin eski sevgisilisinin adını koymakta ısarcı olduğunu reddit de paylaşmış sonunda adam yaptığı hatayı anlamış ve koymaktan vazgeçmiş ama başlarda koymakta kararlıymış
Peki siz böyle bir durumda karşı karşıya kalsaydınız ne yapardınız?
Öyle bir düşüncesi varsa ayrılırım. Yok eğer bu olaydaki gibi çocuk yolda ve kürtaj için çok geçse, bir şekilde konuşur, ikna etmeye çalışırım. Fikrini değiştirmezse boşanır, yoluma bakarım.
Çok kötü bir durum boşanmak kolay değil ama devam da edilirse iki taraf için yıpratıcı bir süreç direk boşarim desem bile evlat işin içine girince ikilemde kalirdim
Benimde başıma buna benzer bir şey geçti hayatımda eşimden önce iki kişi oldu ama kısa sürdü ve kötü bitti
Ve gel gör ki kayınpederim ve Kayınımın adları o kişilere ait kayınım küçük yaşta vefat etmiş eşim hep çocuğuna onun adını koymak istemiş eee bende o isimden nefret ediyorum kötü anısı var sırf onun için erkek olmasın istedim çocuklarım ama erkek oldu
Neyse karşısına geçip diyemiyorum ne yapacam mektup yazdım bende anlatmaya çalıştım önceden birileriyle konuştuğumu demiştim ama yine de zor
Ama pek anlayışla karşılanmadım o zaman dedi babamın adını koyalım o da kapı ama bir şey diyemedim artık yanına başka bir isimde ben ekledim koyduk artık
Sanki güzel bir hatırası varmış gibi çocuğum o kişinin adını taşıyor işte bazı şeyler bir şekilde karşına çıkıyor ama bana hiç o kişiyi hatırlatmıyor Allahtan
Bence isimleri patlatmak gerekir... eski yaşantılarda olanlar bitenler geçmiştir bitmiştir artık bunu yeni dünyaya gelen birine yüklememrk gerek diye düşünüyorum ama boşanma söz konusu olamaz yaa zor bir şeydir bu tüm bağları koparmak falan üzer yani.... Mesela ben kimsenin adını taşımıyorum ve bu beni oldukça mutlu ediyor
Çokta takmam ya...
İsmin adın ne suçu var..
Şimdi diyelim Fatma brni hayattan bıktırdı yiksindim yollarımı ayırdım. Kızım olduğunda adını fatma koysam ben hiç te o fatmayı anımsatacağını sanmam...
Geride bıraktığım her şeye silgi çeken biriyim...
Eşim içinde bu geçerli istediği ismi taksın...