GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Hzr 2021 #21 Lelis dediki: Ya eşi ölmüşse canım☺ Genişletmek için tıklayın... Olmusse de yine unutamiyorsa yine evlenmemeli. Cunku kimse yara bandi degildir hayatta.
Lelis dediki: Ya eşi ölmüşse canım☺ Genişletmek için tıklayın... Olmusse de yine unutamiyorsa yine evlenmemeli. Cunku kimse yara bandi degildir hayatta.
KeReM @ Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2021 #22 GüLüCüKツ dediki: Olmusse de yine unutamiyorsa yine evlenmemeli. Cunku kimse yara bandi degildir hayatta. Genişletmek için tıklayın... Buda güzel bir bakış açısı ama insan unutmak istesede unutamaz. Bilmiyorum belki ben fazla duygudaşım.
GüLüCüKツ dediki: Olmusse de yine unutamiyorsa yine evlenmemeli. Cunku kimse yara bandi degildir hayatta. Genişletmek için tıklayın... Buda güzel bir bakış açısı ama insan unutmak istesede unutamaz. Bilmiyorum belki ben fazla duygudaşım.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Hzr 2021 #23 KeReM @ dediki: Buda güzel bir bakış açısı ama insan unutmak istesede unutamaz. Bilmiyorum belki ben fazla duygudaşım. Genişletmek için tıklayın... Unutamaz tabii ki ama kiyaslama da yapmamali yani bence.
KeReM @ dediki: Buda güzel bir bakış açısı ama insan unutmak istesede unutamaz. Bilmiyorum belki ben fazla duygudaşım. Genişletmek için tıklayın... Unutamaz tabii ki ama kiyaslama da yapmamali yani bence.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Hzr 2021 #24 Lelis dediki: Durduğun kabahat Genişletmek için tıklayın... öyle bir durum yok ne icin cikayim