merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Mrt 2022 #11 Bi türkü vardı. Ereniyem derin yaram, Açıl kapı güle varam, Gülden önce gelsin sıram, birgün toprak değil misin.
Bi türkü vardı. Ereniyem derin yaram, Açıl kapı güle varam, Gülden önce gelsin sıram, birgün toprak değil misin.
Artemis Özel Üye Özel üye 23 Mrt 2022 #12 Benim dışımda herkes sonra demiş çok şaşırdım ben duygusalım baş edemem o durumla o nedenle önce demek istedim
Benim dışımda herkes sonra demiş çok şaşırdım ben duygusalım baş edemem o durumla o nedenle önce demek istedim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Mrt 2022 #13 Artemis dediki: Benim dışımda herkes sonra demiş çok şaşırdım ben duygusalım baş edemem o durumla o nedenle önce demek istedim Genişletmek için tıklayın... sonra diyenler hayatlarinin geri kalanini doyasiya yasamak icin öyle demislerdir )
Artemis dediki: Benim dışımda herkes sonra demiş çok şaşırdım ben duygusalım baş edemem o durumla o nedenle önce demek istedim Genişletmek için tıklayın... sonra diyenler hayatlarinin geri kalanini doyasiya yasamak icin öyle demislerdir )