Düş Özel Üye Özel üye 13 Ock 2019 #21 bivatandaş dediki: Siz yokmusunuz siz. elinizden gelse çocuğuda beyler doğursun dersiniz. töbe töbeee Genişletmek için tıklayın...
bivatandaş dediki: Siz yokmusunuz siz. elinizden gelse çocuğuda beyler doğursun dersiniz. töbe töbeee Genişletmek için tıklayın...
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 13 Ock 2019 #22 Düş dediki: Genişletmek için tıklayın... Tamda istediğiniz bu işte dimi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ock 2019 #23 bivatandaş dediki: Siz yokmusunuz siz. elinizden gelse çocuğuda beyler doğursun dersiniz. töbe töbeee Genişletmek için tıklayın... Yooooo sadece yapabileceklerinizi görmenizi sağlıyoruz?
bivatandaş dediki: Siz yokmusunuz siz. elinizden gelse çocuğuda beyler doğursun dersiniz. töbe töbeee Genişletmek için tıklayın... Yooooo sadece yapabileceklerinizi görmenizi sağlıyoruz?
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 13 Ock 2019 #24 Çağlayağmur dediki: Yooooo sadece yapabileceklerinizi görmenizi sağlıyoruz? Genişletmek için tıklayın... şu forumdaki beylerden hiç biri destek çıkmadıya kınım kınıyorum hepsini
Çağlayağmur dediki: Yooooo sadece yapabileceklerinizi görmenizi sağlıyoruz? Genişletmek için tıklayın... şu forumdaki beylerden hiç biri destek çıkmadıya kınım kınıyorum hepsini
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ock 2019 #25 bivatandaş dediki: şu forumdaki beylerden hiç biri destek çıkmadıya kınım kınıyorum hepsini Genişletmek için tıklayın... Onlarda biliyorki erkek kadına yardım etmeli. Ve hatta hem iş hem evi beraber yürütebilmesi gerektiğini. ???
bivatandaş dediki: şu forumdaki beylerden hiç biri destek çıkmadıya kınım kınıyorum hepsini Genişletmek için tıklayın... Onlarda biliyorki erkek kadına yardım etmeli. Ve hatta hem iş hem evi beraber yürütebilmesi gerektiğini. ???
Düş Özel Üye Özel üye 13 Ock 2019 #26 bivatandaş dediki: şu forumdaki beylerden hiç biri destek çıkmadıya kınım kınıyorum hepsini Genişletmek için tıklayın... @merakettim çevrimiçi olsaydı emin ol desteklerdi seni
bivatandaş dediki: şu forumdaki beylerden hiç biri destek çıkmadıya kınım kınıyorum hepsini Genişletmek için tıklayın... @merakettim çevrimiçi olsaydı emin ol desteklerdi seni
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 13 Ock 2019 #27 Çağlayağmur dediki: Onlarda biliyorki erkek kadına yardım etmeli. Ve hatta hem iş hem evi beraber yürütebilmesi gerektiğini. ??? Genişletmek için tıklayın... ne halleri varsa görsünler artık. çamaşır bulaşık ev işi çocuğun altını temizleme ne varsa yaptırın haklarıdır
Çağlayağmur dediki: Onlarda biliyorki erkek kadına yardım etmeli. Ve hatta hem iş hem evi beraber yürütebilmesi gerektiğini. ??? Genişletmek için tıklayın... ne halleri varsa görsünler artık. çamaşır bulaşık ev işi çocuğun altını temizleme ne varsa yaptırın haklarıdır
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 13 Ock 2019 #28 Düş dediki: @merakettim çevrimiçi olsaydı emin ol desteklerdi seni Genişletmek için tıklayın... bende çok @merakettim şimdi deteklermiydi acaba
Düş dediki: @merakettim çevrimiçi olsaydı emin ol desteklerdi seni Genişletmek için tıklayın... bende çok @merakettim şimdi deteklermiydi acaba