EsRaRenGiz . Özel üye 11 Hzr 2019 #51 Escarfe dediki: Ah şükür Evet arkdasın aşk anlayışı beceriymiş 2.Soru : Esrarengize Seni hiç tanımayan birisine kendini nasıl anlatırsın? diye sordum ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... Düzeltme* Tek kelimeyle tanımlamamı istemiştin, aşk anlayışımı değil.
Escarfe dediki: Ah şükür Evet arkdasın aşk anlayışı beceriymiş 2.Soru : Esrarengize Seni hiç tanımayan birisine kendini nasıl anlatırsın? diye sordum ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... Düzeltme* Tek kelimeyle tanımlamamı istemiştin, aşk anlayışımı değil.
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Hzr 2019 #52 EsRaRenGiz dediki: Düzeltme* Tek kelimeyle tanımlamamı istemiştin, aşk anlayışımı değil. Genişletmek için tıklayın... Oda ilginç bence ) ilk defa beceri diyeni görünce şaşırdım sadece . İyide oldu bilinmedik oldu sevdim cevabını ama konudan uzaklaşş lütfeeeen
EsRaRenGiz dediki: Düzeltme* Tek kelimeyle tanımlamamı istemiştin, aşk anlayışımı değil. Genişletmek için tıklayın... Oda ilginç bence ) ilk defa beceri diyeni görünce şaşırdım sadece . İyide oldu bilinmedik oldu sevdim cevabını ama konudan uzaklaşş lütfeeeen
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Hzr 2019 #54 @EsRaRenGiz de haklı aşk her yiğidin harcı değildir beceri işidir?mantıklı bir cevapmış hani 40 yıl düşünüpte aklına gelmeyenlerden
@EsRaRenGiz de haklı aşk her yiğidin harcı değildir beceri işidir?mantıklı bir cevapmış hani 40 yıl düşünüpte aklına gelmeyenlerden
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Hzr 2019 #55 Escarfe dediki: Ah şükür Evet arkdasın aşk anlayışı beceriymiş 2.Soru : Esrarengize Seni hiç tanımayan birisine kendini nasıl anlatırsın? diye sordum ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... Vurdumduymaz
Escarfe dediki: Ah şükür Evet arkdasın aşk anlayışı beceriymiş 2.Soru : Esrarengize Seni hiç tanımayan birisine kendini nasıl anlatırsın? diye sordum ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... Vurdumduymaz