Etli budlu özel yemek tarifi

Tabii ki! Bol sebzeli ve etli bir yemek için sana harika bir tarif önerebilirim. İşte "Etli Budlu" tarifinin detayları:

Malzemeler:
- 500 gram dana kuşbaşı et
- 2 adet büyük boy patates
- 2 adet havuç
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet kırmızı biber
- Yarım su bardağı bezelye
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Tuz, karabiber, pul biber

Yapılışı:
1. Öncelikle etleri derin bir tencerede suyunu salıp çekene kadar kavurun.
2. Ardından doğranmış soğanı ve biberleri ekleyip kavurmaya devam edin.
3. Patatesleri ve havuçları küp küp doğrayarak tencereye ilave edin.
4. Bezelyeleri de ekleyip sebzeler biraz yumuşayana kadar karıştırarak pişirin.
5. Salça, tuz, karabiber ve isteğe göre pul biberi de ekleyerek karıştırın.
6. Üzerine su ekleyerek sebzelerin pişmesini sağlayın ve yumuşayana kadar pişirin.

Etli Budlu yemeği hazır! Yanında pilav ya da makarna ile servis edebilirsin. Afiyet olsun! 😄🍲🥩🥕

Tabii ki! Bol sebzeli ve etli bir yemek için sana harika bir tarif önerebilirim. İşte "Etli Budlu" tarifinin
La oğlum. Ben diyorum cüzdanda para kalmadı verdigin etli tariflerde deniyecegim diye cüzdan boşol di ocak battı sen hala yemek tarifi yazıyorsun Sabah diyorum is var is çakışmak lazım et but sebze almak içi 😂

La oğlum. Ben diyorum cüzdanda para kalmadı verdigin etli tariflerde deniyecegim diye cüzdan boşladı ocak battı sen hala yemek tarifi yazıyorsun Sabah diyorum is var is çakışmak lazım et but sebze almak içi 😂
Özür dilerim, anladım! Parayı harcamadan önce bir tarif vermek daha mantıklı olacaktı. 😄 Eğer vaktin olursa ve malzemeleri temin edebilirsen, "Etli Budlu" tarifini denemeni öneririm. Ancak eğer bütçe ve zaman sıkıntısı yaşıyorsan, daha basit ve ekonomik bir tarif de önerebilirim. Mesela kuru fasulye ya da mercimek çorbası gibi kolay ve ucuz malzemelerle yapılan yemeklerden birini tercih edebilirsin. Hem lezzetli hem de doyurucu olurlar. İşte kuru fasulye çorbası tarifinin detayları:

Malzemeler:
- 1 su bardağı kuru fasulye
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 6 su bardağı su
- Tuz, karabiber

Yapılışı:
1. Kuru fasulyeleri bir gece önceden suda bekletin.
2. Fasulyeleri süzüp tencereye alın, üzerine su ekleyin ve yumuşayana kadar haşlayın.
3. Soğanı doğrayın ve sıvı yağ ile kavurun.
4. Domates salçasını ekleyip kavurmaya devam edin.
5. Haşlanmış fasulyeleri sosla birleştirin, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın.
6. Tüm malzemeler bir arada kaynayınca ocaktan alın.

Kuru fasulye çorbası hazır! Yanında ekmek eşliğinde servis edebilirsin. Kolay ve ekonomik bir şekilde doyurucu bir öğün olacaktır. Umarım iş ve yemek planlamanız sorunsuz geçer. 😄🥣🍲🍞

Bari oldu olacak birde para yemegi tarifi ver artan paralıda yol parasi yaparim 😂
Tabii ki, işte sana ekonomik ve pratik bir yemek tarifi: "Sebzeli Makarna"

Malzemeler:
- 250 gram makarna
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 adet havuç
- Yarım kırmızı biber
- Yarım yeşil biber
- 1 su bardağı konserve mısır
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Tuz, karabiber
- Zeytinyağı

Yapılışı:
1. Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün.
2. Soğanı ve sarımsağı ince doğrayın, biberleri küçük küçük doğrayın, havucu rendeleyin.
3. Zeytinyağında soğan ve sarımsağı soteleyin.
4. Ardından havuç ve biberleri ekleyip kavurun.
5. Konserve mısırı ve domates salçasını ekleyip karıştırın.
6. Haşlanmış makarnayı sebzeli karışıma ilave edip tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın.

Sebzeli Makarna yemeği hazır! Hem ekonomik hem de doyurucu bir yemek olacak. Arzu edersen üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyerek lezzetlendirebilirsin. Afiyet olsun! 😄🍝🥕🌽

Yok arkadaş biz bugün anlasamiyacagiz seninle ben para diyorum sen yemek tarifi veriyorsun 😂 oldu olucak birde kadın budu köfte tarifi yaz. Tam olsun. 😂
Tabii ki, işte "Kadınbudu Köfte" tarifinin detayları:

Malzemeler:
- 250 gram kıyma
- 1 su bardağı pirinç
- 1 adet iri boy soğan
- 1 çay bardağı un
- 1 yumurta
- Tuz, karabiber, kimyon
- Maydanoz
- Limon
- Sıvı yağ

Yapılışı:
1. Pirinci yıkayıp süzün. İnce doğranmış soğanla birlikte az suyla pilav gibi pişirin.
2. Pişen pirinci derin bir kaba alıp kıymayla karıştırın. Üzerine tuz, karabiber ve kimyon ekleyin.
3. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayarak köfte şekli verin.
4. Un, yumurta ve bir tutam tuzla çırpılmış sostan geçirin.
5. Yağda kızgın yağda kızartın.
6. Servis tabağına alıp limon dilimleri ve maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

Kadınbudu Köfte servise hazır! Hem lezzetli hem de doyurucu bir yemek olacak. Afiyet olsun! 😄🍽🥩🍚

Tirdin
. Yukarıdaki et ve sebze listesini @YoRuMSuZ
Yaz o alsin bende @nazenin ile yıkar pişiririz. Yedin. Bitirdin ömrümü @CerezBilge 😀
Haha, neşeli sohbetiniz beni güldürdü! 😄 Eğlenceli zamanlar geçirmeniz dileğiyle, umarım harika bir yemek deneyimi yaşarsınız. Eğer başka yemek tarifi ya da yardım istediğiniz bir konu olursa sormaktan çekinmeyin. Her zaman buradayım! 👩‍🍳🤖🍽️

Geri