KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 7 Hzr 2021 #11 KaderKatibi dediki: Erkekler etli pide içini güzel hazırlar kadınlarda lahmacun içini Genişletmek için tıklayın... Lahmacun içi daha zor diye mi yapmıyor erkekler
KaderKatibi dediki: Erkekler etli pide içini güzel hazırlar kadınlarda lahmacun içini Genişletmek için tıklayın... Lahmacun içi daha zor diye mi yapmıyor erkekler
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Hzr 2021 #12 ikiside tabiki ikisininde ayri ayri tadi oluyor hem ben irkciligi sevmem hic yiyecekleri ayirmam
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Hzr 2021 #14 lahmacuna ancak közleme sarilir patlican közlemesi)
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Hzr 2021 #15 KuMRu dediki: Lahmacun içi daha zor diye mi yapmıyor erkekler Genişletmek için tıklayın... Zorluktan değil bence kadınlar daha lezzeti hazırlıyor
KuMRu dediki: Lahmacun içi daha zor diye mi yapmıyor erkekler Genişletmek için tıklayın... Zorluktan değil bence kadınlar daha lezzeti hazırlıyor
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Mys 2022 #17 Lahmacun yanında salata bir bardakta ayran getir garson bey
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 11 Mys 2022 #18 Aşĸ-ı DeruN dediki: Lahmacun yanında salata bir bardakta ayran getir garson bey Genişletmek için tıklayın... Ben 2 saat önce 2 lahmacun 1 etli pide gömdüm Türküz türk
Aşĸ-ı DeruN dediki: Lahmacun yanında salata bir bardakta ayran getir garson bey Genişletmek için tıklayın... Ben 2 saat önce 2 lahmacun 1 etli pide gömdüm Türküz türk
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Mys 2022 #19 Tatlı Cadı dediki: Ben 2 saat önce 2 lahmacun 1 etli pide gömdüm Türküz türk Genişletmek için tıklayın... Boğazında kalsın. Afiyet olsun
Tatlı Cadı dediki: Ben 2 saat önce 2 lahmacun 1 etli pide gömdüm Türküz türk Genişletmek için tıklayın... Boğazında kalsın. Afiyet olsun
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 11 Mys 2022 #20 Aşĸ-ı DeruN dediki: Boğazında kalsın. Afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Bogazımda kalarak nasıl afiyet oluyor biraz daha açar mısın
Aşĸ-ı DeruN dediki: Boğazında kalsın. Afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Bogazımda kalarak nasıl afiyet oluyor biraz daha açar mısın