Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2021 #1 Yine Vedat Millör yine bir anket sizce lahmacun mu etli pide mi? Siz bu ikisinden hangisini tercih edersiniz?
Yine Vedat Millör yine bir anket sizce lahmacun mu etli pide mi? Siz bu ikisinden hangisini tercih edersiniz?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Mys 2021 #2 Ben etli pideyi daha fazla seviyorum, hele ic malzemesini eşim hazirlamissa
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 22 Mys 2021 #3 İkisini etli pide eniştem yapınca Lahmacun içi kardeşim yapınca çok seviyorum başka yiyemiyorum da
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Mys 2021 #4 İçini kendim hazırladığım etli pide
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 22 Mys 2021 #5 Bu etli pide içini hep erkekler yapıyor galiba
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2021 #6 KuMRu dediki: Bu etli pide içini hep erkekler yapıyor galiba Genişletmek için tıklayın... Bilmem öyle mi oluyor
KuMRu dediki: Bu etli pide içini hep erkekler yapıyor galiba Genişletmek için tıklayın... Bilmem öyle mi oluyor
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 22 Mys 2021 #7 Lelis dediki: Bilmem öyle mi oluyor Genişletmek için tıklayın... Dikkat ettim de hep öyle oluyor galiba bizim yaptığımızı beğenmiyorlar
Lelis dediki: Bilmem öyle mi oluyor Genişletmek için tıklayın... Dikkat ettim de hep öyle oluyor galiba bizim yaptığımızı beğenmiyorlar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Hzr 2021 #9 KuMRu dediki: Bu etli pide içini hep erkekler yapıyor galiba Genişletmek için tıklayın... Erkekler etli pide içini güzel hazırlar kadınlarda lahmacun içini
KuMRu dediki: Bu etli pide içini hep erkekler yapıyor galiba Genişletmek için tıklayın... Erkekler etli pide içini güzel hazırlar kadınlarda lahmacun içini