Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Tem 2021 #31 KaderKatibi dediki: Kararım kesin benim hanımda Fenerbahçeli Genişletmek için tıklayın... Ha o yüzden
KaderKatibi dediki: Kararım kesin benim hanımda Fenerbahçeli Genişletmek için tıklayın... Ha o yüzden
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Tem 2021 #32 Durum anlasildi Ekmegin kuru konusuyorsun )) hele bir baska takim tutsunda göreyim seni
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Tem 2021 #33 ben degismem ama sevdigimin degismesini isterim evde cim bom bom diye haykirmasini isterim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Tem 2021 #34 yilmaz27 dediki: ben degismem ama sevdigimin degismesini isterim evde cim bom bom diye haykirmasini isterim Genişletmek için tıklayın... yaf Allah askina bu erkekler kendini ne kadar Akilli saniyor böyle korkarim esleriniz size takim degistirtmesinler
yilmaz27 dediki: ben degismem ama sevdigimin degismesini isterim evde cim bom bom diye haykirmasini isterim Genişletmek için tıklayın... yaf Allah askina bu erkekler kendini ne kadar Akilli saniyor böyle korkarim esleriniz size takim degistirtmesinler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ekm 2021 #35 İsteyen istediği takımı tutsun kimse kimsenin tuttuğu takıma karışmamalı haa çok isterse Galatasayli olmayı buyursun gelsin bana uyar
İsteyen istediği takımı tutsun kimse kimsenin tuttuğu takıma karışmamalı haa çok isterse Galatasayli olmayı buyursun gelsin bana uyar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Ekm 2021 #36 yesim434 dediki: İsteyen istediği takımı tutsun kimse kimsenin tuttuğu takıma karışmamalı haa çok isterse Galatasayli olmayı buyursun gelsin bana uyar Genişletmek için tıklayın... banada
yesim434 dediki: İsteyen istediği takımı tutsun kimse kimsenin tuttuğu takıma karışmamalı haa çok isterse Galatasayli olmayı buyursun gelsin bana uyar Genişletmek için tıklayın... banada