yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ock 2022 #1 Evleneceğiniz kişinin sizden önceki ilişkisinde öpüşmüş olması evlilik fikrinizi değiştirir mi?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ock 2022 #3 Evleneceğiniz kişi herşeyi bilmesi gereklimi arkadaş bazı olaylar sır olarak kalır.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ock 2022 #4 Olmaz Arkdasim öpmeyecek kimseyi )) ben kabul etmiyorum ben el sürülmemis dudagindan öpülmemis isterim
Olmaz Arkdasim öpmeyecek kimseyi )) ben kabul etmiyorum ben el sürülmemis dudagindan öpülmemis isterim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Ock 2022 #5 benden en ce ne oldugu beni ne ilgilendirir aaa hayret yani mühim olan benimle basladiktan sonra bir sey yapmamasi
benden en ce ne oldugu beni ne ilgilendirir aaa hayret yani mühim olan benimle basladiktan sonra bir sey yapmamasi
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 22 Ock 2022 #6 bunu aklına getirmeyecek yada düşünemeyecek bir kişi için sorun yaratmazda..