Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2012 #12 sitem* dediki: çok güzel böyle bir evde yaşarım ) Genişletmek için tıklayın... Şöyle bir kenarada bir kamelya yaptırırz oh değme keyfimize değilmi kuzum ;
sitem* dediki: çok güzel böyle bir evde yaşarım ) Genişletmek için tıklayın... Şöyle bir kenarada bir kamelya yaptırırz oh değme keyfimize değilmi kuzum ;
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Eyl 2012 #13 Çağlayağmur dediki: Şöyle bir kenarada bir kamelya yaptırırz oh değme keyfimize değilmi kuzum ; Genişletmek için tıklayın... of ablam of şahane olur valla bende çay yaparım şöyle afiyetle içer derin derin sohbet ederdik )
Çağlayağmur dediki: Şöyle bir kenarada bir kamelya yaptırırz oh değme keyfimize değilmi kuzum ; Genişletmek için tıklayın... of ablam of şahane olur valla bende çay yaparım şöyle afiyetle içer derin derin sohbet ederdik )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2012 #14 sitem* dediki: of ablam of şahane olur valla bende çay yaparım şöyle afiyetle içer derin derin sohbet ederdik ) Genişletmek için tıklayın... Çayda hiç öyle boş içilmez değilmi? Ben hemen bir kek atardım fırına pişerken, çay demlenir.
sitem* dediki: of ablam of şahane olur valla bende çay yaparım şöyle afiyetle içer derin derin sohbet ederdik ) Genişletmek için tıklayın... Çayda hiç öyle boş içilmez değilmi? Ben hemen bir kek atardım fırına pişerken, çay demlenir.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Eyl 2012 #15 Çağlayağmur dediki: Çayda hiç öyle boş içilmez değilmi? Ben hemen bir kek atardım fırına pişerken, çay demlenir. Genişletmek için tıklayın... ohoo ben hepsini yaptım ablacım sen zahmet etme ) hemde cevizli kek )
Çağlayağmur dediki: Çayda hiç öyle boş içilmez değilmi? Ben hemen bir kek atardım fırına pişerken, çay demlenir. Genişletmek için tıklayın... ohoo ben hepsini yaptım ablacım sen zahmet etme ) hemde cevizli kek )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2012 #16 sitem* dediki: ohoo ben hepsini yaptım ablacım sen zahmet etme ) hemde cevizli kek ) Genişletmek için tıklayın... Cevizlimi hemde süpersin kuzum ya. Bak şimdi bu sohbetin tadına doyum olmaz ;
sitem* dediki: ohoo ben hepsini yaptım ablacım sen zahmet etme ) hemde cevizli kek ) Genişletmek için tıklayın... Cevizlimi hemde süpersin kuzum ya. Bak şimdi bu sohbetin tadına doyum olmaz ;
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Eyl 2012 #17 Çağlayağmur dediki: Cevizlimi hemde süpersin kuzum ya. Bak şimdi bu sohbetin tadına doyum olmaz ; Genişletmek için tıklayın... bencede ) seni seviyorum ablacım )
Çağlayağmur dediki: Cevizlimi hemde süpersin kuzum ya. Bak şimdi bu sohbetin tadına doyum olmaz ; Genişletmek için tıklayın... bencede ) seni seviyorum ablacım )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2012 #18 sitem* dediki: bencede ) seni seviyorum ablacım ) Genişletmek için tıklayın... Duygular karşılıklı kuzum ;
sitem* dediki: bencede ) seni seviyorum ablacım ) Genişletmek için tıklayın... Duygular karşılıklı kuzum ;
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Eyl 2012 #19 Arkadaş saniyede konuyu sabote ettiniz..Tebrik ediyorum sizi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Eyl 2012 #20 eFSaNe_KaRTaL dediki: Arkadaş saniyede konuyu sabote ettiniz..Tebrik ediyorum sizi Genişletmek için tıklayın... sensizde başardım bunu bravo bana
eFSaNe_KaRTaL dediki: Arkadaş saniyede konuyu sabote ettiniz..Tebrik ediyorum sizi Genişletmek için tıklayın... sensizde başardım bunu bravo bana