eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Tem 2011 #12 Gece gece Kızların beyaz atLı prensLeri akıllarına geLicek yine..=) Emeğine sağLık..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Tem 2011 #13 Beyaz atlı prensler şimdiki masallarda bile kalmadı..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Tem 2011 #14 Herşeyin Eskisi GüzeL..Hep öyLe düşünüyorum..Sanırım hep de öyLe oLacak..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Tem 2011 #15 Bugünlerde birgün eskiyecek ve biz bugünleride çok arayacağız sanırım...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Tem 2011 #17 eFSaNe_KaRTaL dediki: onun için Anı Yaşa Diyorum kendi kendime.. Genişletmek için tıklayın... Öyle yapmak lazım belkide yapabilene tabi...
eFSaNe_KaRTaL dediki: onun için Anı Yaşa Diyorum kendi kendime.. Genişletmek için tıklayın... Öyle yapmak lazım belkide yapabilene tabi...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Tem 2011 #18 tabi ki onunda bi zorLuğu var..Sonuçta yalnız değiliz dünyada..Düşünmek zorunda olduklarımız var.. Mevzu derin asLında Uzadıkça uzar..Lastik misaLi..
tabi ki onunda bi zorLuğu var..Sonuçta yalnız değiliz dünyada..Düşünmek zorunda olduklarımız var.. Mevzu derin asLında Uzadıkça uzar..Lastik misaLi..
Suskun V.I.P V.I.P 21 Ksm 2011 #19 İnsana saçma gelen bazı sorular kurtarıcı olabiliyor...Tabiki aklını kullanabilenler tarafından.
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Ksm 2011 #20 Zaten en muhteşem aşklar bile ilk heyecanıyla devam etmez ki... edemez de. hem bu devirde sakin erkek bulmuşsun otur be kadın oturduğun yerde diyesim geldi niyeyse
Zaten en muhteşem aşklar bile ilk heyecanıyla devam etmez ki... edemez de. hem bu devirde sakin erkek bulmuşsun otur be kadın oturduğun yerde diyesim geldi niyeyse