KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #11 Kadın kocasını daha az sevmeli, fakat daha çok anlamalı, erkek, karısını daha çok sevmeli, fakat anlamaya çalışmamalıdır. Oscar Wilde
Kadın kocasını daha az sevmeli, fakat daha çok anlamalı, erkek, karısını daha çok sevmeli, fakat anlamaya çalışmamalıdır. Oscar Wilde
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #12 Bir erkek ne karısından evvel uyumalı, ne de karısından sonra uyanmalıdır. Honore de Balzac
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #13 Sevmeden evlenmek, inanmadan ibadet etmek gibi alçakça bir iştir. Anton Pavlovic Cehov
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #14 Bütün trajediler ölümle biter, bütün komediler evlilikle. Lord Byron
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #16 Evlenmeden önce gözlerinizi açık tutunuz. Evlenince ise birini kapatınız. Honore de Balzac
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #17 Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil,aranan kişi olmaya da bağlıdır. Foster Wood
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #18 Evlilik orduya yazılmak gibidir. Kışlada herkes şikayet eder ama "tezkere" bırakıp, kalanların sayısı o kadar çoktur ki James Garner
Evlilik orduya yazılmak gibidir. Kışlada herkes şikayet eder ama "tezkere" bırakıp, kalanların sayısı o kadar çoktur ki James Garner
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #19 Bir zamanlar erkeğin üstün olduğuna inanıyordum. Sonra evlendim. Karım bu inancımı tamamen yıktı. Jack Lemmon
Bir zamanlar erkeğin üstün olduğuna inanıyordum. Sonra evlendim. Karım bu inancımı tamamen yıktı. Jack Lemmon
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #20 Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için, içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar. Çin atasözü
Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için, içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar. Çin atasözü