Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Ock 2021 #1 Yargıtay yine emsal bir karara imza atmış ,çocuk sahibi olmak istemeyen tarafı kusurlu bulmuş. Peki sizce çocuk sahibi olmak istemek boşanmak sebebi midir?
Yargıtay yine emsal bir karara imza atmış ,çocuk sahibi olmak istemeyen tarafı kusurlu bulmuş. Peki sizce çocuk sahibi olmak istemek boşanmak sebebi midir?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 19 Ock 2021 #2 Herkesin hayatına kimse karışamaz bence Şaka bir yana birey olmanın getirilerinden birisi de fikir özgürlüğüdür. O yüzden bana saçma geldi karar.
Herkesin hayatına kimse karışamaz bence Şaka bir yana birey olmanın getirilerinden birisi de fikir özgürlüğüdür. O yüzden bana saçma geldi karar.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Ock 2021 #3 Çocuk yapma konusunda anlaşamayan eşlerin evliliği nasıl olabilirki. Zaten temelden yıkılmış bahaneside çocuk olmuş.
Çocuk yapma konusunda anlaşamayan eşlerin evliliği nasıl olabilirki. Zaten temelden yıkılmış bahaneside çocuk olmuş.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Ock 2021 #4 Bence boşanma sebebi olabilir anlaşmalı olmadıktan sonra kusurlu sayilmasi da bana abes gelmedi