Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 27 Arl 2017 #1,041 Zamanla anlıyor insan Sevdiklerinle geçen her gün bayramdır... Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak bayramdır..
Zamanla anlıyor insan Sevdiklerinle geçen her gün bayramdır... Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak bayramdır..
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ock 2018 #1,045 buhurdan dediki: fark ettim ki forum ölmüş de ağlayanı yok Genişletmek için tıklayın... bence de buraya da bir sessizlik çökmüş
buhurdan dediki: fark ettim ki forum ölmüş de ağlayanı yok Genişletmek için tıklayın... bence de buraya da bir sessizlik çökmüş
buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Ock 2018 #1,046 Ukte dediki: bence de buraya da bir sessizlik çökmüş Genişletmek için tıklayın... evet hem de bayaa bi.
Ukte dediki: bence de buraya da bir sessizlik çökmüş Genişletmek için tıklayın... evet hem de bayaa bi.
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Ock 2018 #1,047 buhurdan dediki: evet hem de bayaa bi. Genişletmek için tıklayın... o da benim sansima galiba ya
buhurdan Özel Üye Özel üye 11 Ock 2018 #1,048 Ukte dediki: o da benim sansima galiba ya Genişletmek için tıklayın... galiba
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Ock 2018 #1,049 Ne kadar kalbi pis insan varsa hepsi bizden mutlu.
Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Ock 2018 #1,050 Bizim gibiler hep keybetmeye mahkum Biz hep kötü olan tarafiz