YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Arl 2020 #1,101 Fark ettim ki dışarı çıkamamak insan üzerinde baya negatif etki bırakıyormuş.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Arl 2020 #1,103 Farkettim ki bazıları fırça yemezse kendine çeki düzen vermiyor.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2020 #1,106 farkettim ki ben sorun değil dedikçe sorun yaratmak istiyorsun
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Arl 2020 #1,107 Farkettim ki kimine değer verirsin o değerle büyür dağ olur, gök olur, yıldız olur gözünde. Kimine değer verirsin o değerle yer olursun, yol olursun, toprak olursun zerre kadar kıymetin olmaz...
Farkettim ki kimine değer verirsin o değerle büyür dağ olur, gök olur, yıldız olur gözünde. Kimine değer verirsin o değerle yer olursun, yol olursun, toprak olursun zerre kadar kıymetin olmaz...
Masaru Özel Üye Özel üye 11 Arl 2020 #1,108 Nekadar seversen sev herkes gidiyor... Herkes bir gün gider Ama ben yine beklerim onu...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Arl 2020 #1,110 Fark ettimki bu Erkeklerin hepsi ayni imis