KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Tem 2021 #1,161 Foruma girdimmi dersleri unutuyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Tem 2021 #1,162 KaderKatibi dediki: Foruma girdimmi dersleri unutuyorum Genişletmek için tıklayın... Herşeyi unutturuyor abim
KaderKatibi dediki: Foruma girdimmi dersleri unutuyorum Genişletmek için tıklayın... Herşeyi unutturuyor abim
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Tem 2021 #1,163 Yaşadıklarımızla büyüyoruz ,yaşımızın bir önemi yok.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #1,166 fark ettim ki ben bu foruma bayağı kafa takar olmuşum
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #1,167 yilmaz27 dediki: fark ettim ki ben bu foruma bayağı kafa takar olmuşum Genişletmek için tıklayın... Bu aralar ben de öyleyim ama kopmam lazım
yilmaz27 dediki: fark ettim ki ben bu foruma bayağı kafa takar olmuşum Genişletmek için tıklayın... Bu aralar ben de öyleyim ama kopmam lazım
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Tem 2021 #1,168 Hayat insanın kalbinde başlar ve insanın kalbinde biter. Ben bunu bilir bunu söylerim.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #1,169 hep hayatta 1 kere sans bulurum saniyordum her sey onunla basladi onunlada biter saniyordum ama...... hayat... bana 2.ci defa sans verdi ve diyorki sen yeniden onunla var oldun onunla biteceksin .....
hep hayatta 1 kere sans bulurum saniyordum her sey onunla basladi onunlada biter saniyordum ama...... hayat... bana 2.ci defa sans verdi ve diyorki sen yeniden onunla var oldun onunla biteceksin .....