SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 9 Arl 2012 #484 Farkettimde Yalan Aşkların Şehrinde Yaşıyormuşuz.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Arl 2012 #485 Farkettim ki her kelimenin ilk harfi büyük olmasa daha okunası olacak ifadeler
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Arl 2012 #486 Farkettim ki bu aralar kahve tutkunlugu bsdladi... Sanki doktora inat yapiyorum..kahve icmedigim halde kahve icme dedi...ama simdide canim kahve istiyo...
Farkettim ki bu aralar kahve tutkunlugu bsdladi... Sanki doktora inat yapiyorum..kahve icmedigim halde kahve icme dedi...ama simdide canim kahve istiyo...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 11 Arl 2012 #488 bahar26 dediki: diye bişey var bunu farkettim ne işe yaradığını çözemedim.. Genişletmek için tıklayın... Forum içi hediye sistemi ücretini ödemek için kullanıyoruz sanal paramız o bizim Farkettim ki tek uykusuz değilim.
bahar26 dediki: diye bişey var bunu farkettim ne işe yaradığını çözemedim.. Genişletmek için tıklayın... Forum içi hediye sistemi ücretini ödemek için kullanıyoruz sanal paramız o bizim Farkettim ki tek uykusuz değilim.