nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Mys 2013 #582 Esr3 dediki: farkettim ki topu sana atmisim Genişletmek için tıklayın... farkettim ki pasım fena değil..
Esr3 dediki: farkettim ki topu sana atmisim Genişletmek için tıklayın... farkettim ki pasım fena değil..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Mys 2013 #584 farkettim ki alışamıcam ben bu duruma son kalan umudumda tükendi.. umudu olmadan yaşayabilir mi insan..
farkettim ki alışamıcam ben bu duruma son kalan umudumda tükendi.. umudu olmadan yaşayabilir mi insan..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 25 Mys 2013 #586 Farkettim ki babam telefonlarımı yine "Nabıyon cadı!" diye açmaya başladı demek ki özlemiş
İki nokta Üstat 25 Mys 2013 #587 Fark ettim ki hayatımda hiç arabesk dinlemedim Türk sanat müziği dinlemedim diyen kızlar var..Zaten senin ananda ' call me maybe ' ile büyüdü..
Fark ettim ki hayatımda hiç arabesk dinlemedim Türk sanat müziği dinlemedim diyen kızlar var..Zaten senin ananda ' call me maybe ' ile büyüdü..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Mys 2013 #590 Farkettim ki, telefonum fazla büyük, bazen sorun yaratıyor