P Papatya V.I.P V.I.P 26 Tem 2015 #683 Farkettim ki, birileri birileri ile birileri hakkında konuşuyor. Dedikodu yapmak, günahtır vatandaşım.
Farkettim ki, birileri birileri ile birileri hakkında konuşuyor. Dedikodu yapmak, günahtır vatandaşım.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Tem 2015 #685 Farkettim ki insanlara değer verdiğini hissettirdiğin an havaya giriyorlar... Bir biz havaya giremedik arkadaş
Farkettim ki insanlara değer verdiğini hissettirdiğin an havaya giriyorlar... Bir biz havaya giremedik arkadaş
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Tem 2015 #688 Kendimle takıldıkça mutlu oluyorum, kendi kendime alışveriş yapınca, yemek yiyince falan çok mutlu oluyorum. Fark ettim ki sürekli olarak yanımda duran bir kalabalık arkadaş grubu beni mutsuz kılar.
Kendimle takıldıkça mutlu oluyorum, kendi kendime alışveriş yapınca, yemek yiyince falan çok mutlu oluyorum. Fark ettim ki sürekli olarak yanımda duran bir kalabalık arkadaş grubu beni mutsuz kılar.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Tem 2015 #689 Farkettim ki geceleri kendimi daha iyi hissediyorum.