OBir MEB Özel üye 15 Nsn 2016 #751 Fark ettim ki bu değer verme düzeyini çok iyi ayarlamak gerekiyor çok.
P Papatya V.I.P V.I.P 15 Nsn 2016 #752 YoRuMSuZ dediki: Fark ettim ki bişey uğurlu geldi ve istatistikler iyiye doğru gidiyor. Grafiğin eğrisi yukarıyı gösteriyor Genişletmek için tıklayın... Up up up.
YoRuMSuZ dediki: Fark ettim ki bişey uğurlu geldi ve istatistikler iyiye doğru gidiyor. Grafiğin eğrisi yukarıyı gösteriyor Genişletmek için tıklayın... Up up up.
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 16 Nsn 2016 #753 Farkettim ki artik birbirimizden soguduk...
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Nsn 2016 #756 Farkettim ki, şu güven olayını iyi düşünmem lazım. Her sakallıyı dedem mi sandım!!!
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Nsn 2016 #758 Farkettim ki kendime zaman ayırınca, kendimi daha dinlenmiş hissediyorum
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Nsn 2016 #759 Farkettim ki bu yastık biraz yüksek olmalı sahiden. Ne uyku çektim arkadaş. Dünya varmış.
Hecem Özel Üye Özel üye 24 Nsn 2016 #760 Fark ettim ki isteyince başarılabiliyor. Kendimi seviyoruuummmmmmm