KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Tem 2016 #802 Farkettim ki bazılarına fazla değer verdinmi altında eziliyor kendini bir b.. sanıyor.
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Tem 2016 #803 Farkettim ki uykusuzluk beni bambaşka biri yapıyor. Eskisi gibi düzenli uyku saatlerim olmalı kendimi mahvettim sonunda yorgun düştüm.
Farkettim ki uykusuzluk beni bambaşka biri yapıyor. Eskisi gibi düzenli uyku saatlerim olmalı kendimi mahvettim sonunda yorgun düştüm.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 26 Tem 2016 #806 fark ettimki bir yılın yorgunluğu bir günde geçmiyor...
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Tem 2016 #807 Temmuzda bitiyor. Haziran etkisi vardı biraz ama kurtuluyorumsa demek kii.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 27 Tem 2016 #808 işler yolunda gidince çabuk unutuluyor bazı şeyler..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Tem 2016 #809 Yeni ev arkadaşım temiz, titiz, güzel yemek yapıyor, sigara kullanmıyor, hayvanları ve yabancı dizileri çok seviyor, burjuvaziden nefret ediyor. Daha ne isteyebilirim ki..
Yeni ev arkadaşım temiz, titiz, güzel yemek yapıyor, sigara kullanmıyor, hayvanları ve yabancı dizileri çok seviyor, burjuvaziden nefret ediyor. Daha ne isteyebilirim ki..