• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Farkettim ki .............

bende ketumluk var "boğa burcundan olsa gerek" :-P söylediğim bi cümleden ötürü kırılacak diye o da ondan içimde kalır :)
Bana da ketum derler normalde ama duygular söz konusu olunca her şeyin yaşanması lazım gibi hissediyorum.. Mesela şimdi sen onu kırmaktan korkacak kadar önemsiyor ve seviyorsan bence hiç kırılmamalı :)
Bir de kalp o kadar narin bişey değil ya güçlü yani, sevgi çok özel. Ama gurur daha kırılgan, insanların gururunu incitmedikçe konuşmaktan yanayım. Tam da ifade edemedim şu an sanki :p

Bana da ketum derler normalde ama duygular söz konusu olunca her şeyin yaşanması lazım gibi hissediyorum.. Mesela şimdi sen onu kırmaktan korkacak kadar önemsiyor ve seviyorsan bence hiç kırılmamalı :)
Bir de kalp o kadar narin bişey değil ya güçlü yani, sevgi çok özel. Ama gurur daha kırılgan, insanların gururunu incitmedikçe konuşmaktan yanayım. Tam da ifade edemedim şu an sanki :P

yok yok tam da ifade edilmesi gerektiği gibi oldu :) gurur kolay kırılır da zor yıkılıyor ah bu boğa burçları :-P
ben bi big fish izleyeyim:-P

Farkettim ki bazı üyeleri gördükçe film izleme konusunda ne kadar geri planda kaldığımı :) yeni bir arşiv oluşturmak şart oldu :P

Geri