_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Ksm 2016 #902 KıRMıZı dediki: Cehalet diz boyu Genişletmek için tıklayın... Bugün tecavüzle ilgili haberleri ve tartışılanları görünce ben de bunu düşündüm. Sadece cehalet de değil bu, değerleri kalmamış insanların saf kötüler..
KıRMıZı dediki: Cehalet diz boyu Genişletmek için tıklayın... Bugün tecavüzle ilgili haberleri ve tartışılanları görünce ben de bunu düşündüm. Sadece cehalet de değil bu, değerleri kalmamış insanların saf kötüler..
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 3 Ock 2017 #907 Farkettim ki...Kafanı yastığa her koyduğunda aklına geliyorsa ya kimsede görmediğin mutluluğu tattırmış ya da çok derin yaralar bırakmıştır...
Farkettim ki...Kafanı yastığa her koyduğunda aklına geliyorsa ya kimsede görmediğin mutluluğu tattırmış ya da çok derin yaralar bırakmıştır...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Ock 2017 #908 Fark ettim ki yenilik gerek forumda, eskidik
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Ock 2017 #910 farkettim ki gerçekten sorumsuz davrandım ve hatta bencillik yaptım.