Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Mrt 2017 #962 Sen kendin olmaya çabaladıkça, seni kendinden soğuturlar
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Mrt 2017 #963 Farkettim ki insanlar çoğu zaman olmadıkları bir kimlikle dolaşıyorlar. Gözler anlatır azizim bakışlar saklayamaz hiçbir şeyi.
Farkettim ki insanlar çoğu zaman olmadıkları bir kimlikle dolaşıyorlar. Gözler anlatır azizim bakışlar saklayamaz hiçbir şeyi.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 6 Mrt 2017 #966 Anne nefestir. Allah kimseyi nefessiz bırakmasın.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 8 Mrt 2017 #967 İki arada değil de üç arada kalmak zormuş.. Gecen belli değil gündüzün belli değil..
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Mrt 2017 #968 Evde durmak yaramıyor bana gel cumartesi kimseye belli etmeden Fazılcum izine çıkacakmış olsun napalım ölelim mi.
Evde durmak yaramıyor bana gel cumartesi kimseye belli etmeden Fazılcum izine çıkacakmış olsun napalım ölelim mi.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Mrt 2017 #969 Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?