KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2022 #1,521 Şişt sen! her türlü gıda emtia fiyatının artması için süpekülasyon, stokçuluk yapan ahlaksız, şu milletin adına seni Allaha havale ediyorum verdiğin zararın kat katını çekesin
Şişt sen! her türlü gıda emtia fiyatının artması için süpekülasyon, stokçuluk yapan ahlaksız, şu milletin adına seni Allaha havale ediyorum verdiğin zararın kat katını çekesin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 13 Mys 2022 #1,522 Seninle zaman su gibi akıyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Mys 2022 #1,524 Ah be kuzularım geçtimii agrılarınız şimdi rahatmisınız
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Mys 2022 #1,525 Şimdi neden dinlettin bu şarkıyı bana ya sen gibi ben de takıldım başa sar dinle dur artık
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Mys 2022 #1,526 Rüyanda beni gör
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Mys 2022 #1,527 cig köfte yapiyorum.. stop.... acele gel stop seni bekliyemem ..stop telgirafin tellerine kuslarmi konaaaaarr
cig köfte yapiyorum.. stop.... acele gel stop seni bekliyemem ..stop telgirafin tellerine kuslarmi konaaaaarr
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Mys 2022 #1,528 Bir daha bonus dersen 5 kardeş geliyo yaparım ona göre
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Mys 2022 #1,529 yilmaz27 dediki: cig köfte yapiyorum.. stop.... acele gel stop seni bekliyemem ..stop telgirafin tellerine kuslarmi konaaaaarr Genişletmek için tıklayın... Ne oldu bizim çiğ köfteler hepsini kendin yedin dimi
yilmaz27 dediki: cig köfte yapiyorum.. stop.... acele gel stop seni bekliyemem ..stop telgirafin tellerine kuslarmi konaaaaarr Genişletmek için tıklayın... Ne oldu bizim çiğ köfteler hepsini kendin yedin dimi