TheBiber Yukarı Bak Özel üye 18 Ags 2022 #1,581 sen sevildiğin sandığından fazla seviliyor olabilirsin
TheTuz Özel Üye Özel üye 18 Ags 2022 #1,582 Belki duyguları ifade etmek zor ama bir yerlere notlar yazmak daha mı güzel gibi geldi bana
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Ags 2022 #1,583 Sana kuzenimi gönderiyorum. Ona iyi bak. O, yanına gelirken dört kişiye hayat verdi. O çok kıymetlidir.
Sana kuzenimi gönderiyorum. Ona iyi bak. O, yanına gelirken dört kişiye hayat verdi. O çok kıymetlidir.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Ags 2022 #1,584 Benim sana verdiğim degerin dörtte birini sende bana verseydin şimdi herşey çok başka olaçaktı malesefki
Benim sana verdiğim degerin dörtte birini sende bana verseydin şimdi herşey çok başka olaçaktı malesefki
Orhan-38 Katılımcı 22 Ags 2022 #1,586 Herkes iyi olmaya bilir belki ama Herkes kötü de değildir doğal olarak, iyi ile kötüyü ayırt etmek te tamamen bizim hayat tecrübemize bağlı olacaktır sonuçta...
Herkes iyi olmaya bilir belki ama Herkes kötü de değildir doğal olarak, iyi ile kötüyü ayırt etmek te tamamen bizim hayat tecrübemize bağlı olacaktır sonuçta...
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 22 Ags 2022 #1,587 Seni üzdüm özür dilerim seni çok seviyorum yanında olucam biraz daha bekle az kaldı☺
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ags 2022 #1,590 Arkadas nedir bu kastiniz