Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Ekm 2023 #1,621 Gel ustam tamir et
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ksm 2023 #1,623 Cümleye başlarken Sevgili ...... dedim sevgilim demedim lafı oraya buraya çekmenin manası yok. Yani bukadar da işküzarlık fesatlık olunmaz
Cümleye başlarken Sevgili ...... dedim sevgilim demedim lafı oraya buraya çekmenin manası yok. Yani bukadar da işküzarlık fesatlık olunmaz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ksm 2023 #1,624 Ne kadar acı çekseniz de. Ama öyle bir an geliyor ki çektiğin acıyı bir anda unutuyorsun
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Arl 2023 #1,625 Ooo kimleri görüyorum! İçime ferahlık geldi ruhum şenlendi yüzüm güldü sen hoşgeldin güzel insan
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Arl 2023 #1,626 KaderKatibi dediki: Ooo kimleri görüyorum! İçime ferahlık geldi ruhum şenlendi yüzüm güldü sen hoşgeldin güzel insan Genişletmek için tıklayın... Uzerime alinabilir miyim musaade var mi
KaderKatibi dediki: Ooo kimleri görüyorum! İçime ferahlık geldi ruhum şenlendi yüzüm güldü sen hoşgeldin güzel insan Genişletmek için tıklayın... Uzerime alinabilir miyim musaade var mi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Arl 2023 #1,627 -araz- dediki: Uzerime alinabilir miyim musaade var mi Genişletmek için tıklayın... Nasılda bildin sana seslendiğimi
-araz- dediki: Uzerime alinabilir miyim musaade var mi Genişletmek için tıklayın... Nasılda bildin sana seslendiğimi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Arl 2023 #1,628 Seni mutlu görmek beni çok sevindiriyor
A Ada Arıcan (bb0f) Ziyaretçi 10 Arl 2023 #1,630 Birlikte olduğumuzda günler o kadar çabuk geçiyor ki, ilk tanıştığımızdan bu yana yılların ne kadar çabuk geçtiğini ve tanıştığımız güne tekrar geldiğimizi fark etmiyoruz bile. Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana teşekkürler
Birlikte olduğumuzda günler o kadar çabuk geçiyor ki, ilk tanıştığımızdan bu yana yılların ne kadar çabuk geçtiğini ve tanıştığımız güne tekrar geldiğimizi fark etmiyoruz bile. Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana teşekkürler