KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ags 2014 #183 Sinir bozmada oldukça ustasın..sayın s Adam gibi iş devretmediğin için sana içimden hergün sayıyorum..sayın ö. Boşuna müdürlük yapma bi halta yaramıyor sayın t.
Sinir bozmada oldukça ustasın..sayın s Adam gibi iş devretmediğin için sana içimden hergün sayıyorum..sayın ö. Boşuna müdürlük yapma bi halta yaramıyor sayın t.
dderya kOkOşŞ V.I.P 22 Ags 2014 #184 beni hiçbir zaman keşfedemedin. görürsün. öfkeli ve hırslı bakışları sana hiçbir zaman rahat vermez.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Ags 2014 #186 Ama niye biz hiç seninle denk gelemiyoruz ki Ben geliyorum sen çıkmış oluyorsun. Vardır bunda da bir hikmet. Sende benim düşündüğümü düşünüyor musun acaba, diye düşünüyorum Belki de aynı düşünceleri paylaşıyoruzdur kimbilir..
Ama niye biz hiç seninle denk gelemiyoruz ki Ben geliyorum sen çıkmış oluyorsun. Vardır bunda da bir hikmet. Sende benim düşündüğümü düşünüyor musun acaba, diye düşünüyorum Belki de aynı düşünceleri paylaşıyoruzdur kimbilir..
Nevermore* Katılımcı 23 Ags 2014 #189 KıRMıZı dediki: Yarın çalışmak istemiyorum ama bn Genişletmek için tıklayın... bende bende
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2014 #190 Ya ben internet bağımlısıyım, ya sen hiç sevmiyorsun şu meredi ) 3 günde 1 kere oda 5 dk