nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Şbt 2014 #41 yeni bişey değil ilk 15 yaşımdayken içimdekileri bilme istemiştim aslında..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 7 Şbt 2014 #42 Yanımda olmasaydın çoktan gitmiştim sanırım, iyi kalpli insanlar her zaman denk gelmez.. Şanslıyım ..( :
Yanımda olmasaydın çoktan gitmiştim sanırım, iyi kalpli insanlar her zaman denk gelmez.. Şanslıyım ..( :
felsefe_mi ...!... Özel üye 16 Şbt 2014 #44 Herkese ahkam kesen beynin ve pohpohlanmaya alışkın ruhiyatını yerle bir ettiğim için bana gıcık olduğunu biliyorum Ve bu çok hoşuma gidiyor
Herkese ahkam kesen beynin ve pohpohlanmaya alışkın ruhiyatını yerle bir ettiğim için bana gıcık olduğunu biliyorum Ve bu çok hoşuma gidiyor
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Şbt 2014 #47 Cok dusuncesiz bi insansin gercekten. Gel bi sor yani ben nasil hissediyorum diye. Sanki robotum ben. Yasinin hakkini vermen lazim. Benden bile daha cocuksun.
Cok dusuncesiz bi insansin gercekten. Gel bi sor yani ben nasil hissediyorum diye. Sanki robotum ben. Yasinin hakkini vermen lazim. Benden bile daha cocuksun.
dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Şbt 2014 #48 bugün çok güzeldi canım. ama keşke daha az kırıcı olsaydın. fark etmenibekliyor ve söylemiyorum hiçbir şey.
bugün çok güzeldi canım. ama keşke daha az kırıcı olsaydın. fark etmenibekliyor ve söylemiyorum hiçbir şey.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Şbt 2014 #50 Tainin çıkınca bana ne alacaksın