arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Arl 2013 #11 cemree dediki: Katılıyorum =)=) Genişletmek için tıklayın... ama ben yiyemiyorum,yiyemiyorum çünkü şekerli
cemree dediki: Katılıyorum =)=) Genişletmek için tıklayın... ama ben yiyemiyorum,yiyemiyorum çünkü şekerli
cemree =)=) V.I.P 4 Arl 2013 #12 arz-ı hal dediki: ama ben yiyemiyorum,yiyemiyorum çünkü şekerli Genişletmek için tıklayın... Hamurunda çok şeker yok ama çikolta sosu... Ev yapımı sadece puding de olabilir aslında çikolata kadar tatlı olmaz en azından
arz-ı hal dediki: ama ben yiyemiyorum,yiyemiyorum çünkü şekerli Genişletmek için tıklayın... Hamurunda çok şeker yok ama çikolta sosu... Ev yapımı sadece puding de olabilir aslında çikolata kadar tatlı olmaz en azından
cemree =)=) V.I.P 4 Arl 2013 #13 YoRuMSuZ dediki: Vaayy canına görüntü süper, bunları bir gün tadarak değerlendirmek lazım Tamam görüntü süper ama tadına bakarak bu güzelliği taçlandırmak gerektiğini düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Ben forum adına yapar yapmaz baktım kendim yaptım diye söylemiyorum gerçekten çok güzeldi Hamuru çok güzel
YoRuMSuZ dediki: Vaayy canına görüntü süper, bunları bir gün tadarak değerlendirmek lazım Tamam görüntü süper ama tadına bakarak bu güzelliği taçlandırmak gerektiğini düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Ben forum adına yapar yapmaz baktım kendim yaptım diye söylemiyorum gerçekten çok güzeldi Hamuru çok güzel
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Arl 2013 #14 @cemree şu objektif bakış açını hep sevmişimdir Sen sevdiysen tamamdır olay Son düzenleme: 26 Ock 2014
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Arl 2013 #15 cemree dediki: Hamurunda çok şeker yok ama çikolta sosu... Ev yapımı sadece puding de olabilir aslında çikolata kadar tatlı olmaz en azından Genişletmek için tıklayın... emzirdiğim için bütün ilaçlar çöpe gitti,bu yüzden eskisinden daha çok dikkat etmek zorundayım,siz yiyin benim yerime,3 tane falan benim için ye
cemree dediki: Hamurunda çok şeker yok ama çikolta sosu... Ev yapımı sadece puding de olabilir aslında çikolata kadar tatlı olmaz en azından Genişletmek için tıklayın... emzirdiğim için bütün ilaçlar çöpe gitti,bu yüzden eskisinden daha çok dikkat etmek zorundayım,siz yiyin benim yerime,3 tane falan benim için ye
cemree =)=) V.I.P 4 Arl 2013 #16 arz-ı hal dediki: emzirdiğim için bütün ilaçlar çöpe gitti,bu yüzden eskisinden daha çok dikkat etmek zorundayım,siz yiyin benim yerime,3 tane falan benim için ye Genişletmek için tıklayın... Senin için şekersiz tariflere de göz atarım =)
arz-ı hal dediki: emzirdiğim için bütün ilaçlar çöpe gitti,bu yüzden eskisinden daha çok dikkat etmek zorundayım,siz yiyin benim yerime,3 tane falan benim için ye Genişletmek için tıklayın... Senin için şekersiz tariflere de göz atarım =)
S She Özel Üye Özel üye 4 Arl 2013 #17 Guzeldir donuts ayrica bende yapmistim ama benim yaptiklarim kabarmamisti eline saglik
cemree =)=) V.I.P 18 Mrt 2014 #18 She dediki: Guzeldir donuts ayrica bende yapmistim ama benim yaptiklarim kabarmamisti eline saglik Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim =))
She dediki: Guzeldir donuts ayrica bende yapmistim ama benim yaptiklarim kabarmamisti eline saglik Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim =))