yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Mys 2021 #11 Ben ikisinden giriyorum bilgisyar ve cep telefonu .)))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Mys 2021 #12 ikisiylede hatta 3 üncüdende giriyorum firmanin pc si aman kimse duymasin cok gizli giriyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Mys 2021 #13 bilgisayar ve cep telefonu ıkısınden de giriyorum anlık duruma bağlı
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 2 Ags 2021 #15 Telefon kullanmasını pek sevmem ama yine de arada telefondan da bağlanırım. Genel olarak bilgisayar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ags 2021 #17 Sentinus dediki: evdeysem laptop, dışarıda isem telefon. Genişletmek için tıklayın... Aynisi ben Extra yazmayim
Sentinus dediki: evdeysem laptop, dışarıda isem telefon. Genişletmek için tıklayın... Aynisi ben Extra yazmayim
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Ags 2021 #19 Lelis dediki: Ben telefondan giriyorum ya sizler? Genişletmek için tıklayın... bu kadar şeyi telefonla yaptığını söylemeyeceksin dimianketler yarısmalar konular vs.
Lelis dediki: Ben telefondan giriyorum ya sizler? Genişletmek için tıklayın... bu kadar şeyi telefonla yaptığını söylemeyeceksin dimianketler yarısmalar konular vs.