~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 9 Ags 2016 #131 nazenin dediki: @Çağlayağmur ve @~Esinti~ şu yoğunluklar bitse de bir araya gelebilsek artık heyecanla bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Insallah balim ben sizin vaktinizi bekliyorum
nazenin dediki: @Çağlayağmur ve @~Esinti~ şu yoğunluklar bitse de bir araya gelebilsek artık heyecanla bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Insallah balim ben sizin vaktinizi bekliyorum
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Ags 2016 #132 bir kişi yazarsam sanki çok sevdiğim diğer kişiler kırılacak gibi geliyor..yazmıyorum o yüzden herke diyorum herkes..
bir kişi yazarsam sanki çok sevdiğim diğer kişiler kırılacak gibi geliyor..yazmıyorum o yüzden herke diyorum herkes..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Ags 2016 #133 İstanbul A yolu düşen herkesi kahve içmeye bekliyorum
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ags 2016 #134 evet kırmızı çok güzel demiş.. o zaman bende sakaryaya yolu düşen herkesi kahve içmeye ve tanışmaya da beklerim..
evet kırmızı çok güzel demiş.. o zaman bende sakaryaya yolu düşen herkesi kahve içmeye ve tanışmaya da beklerim..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Ags 2016 #135 kAşİf dediki: bir kişi yazarsam sanki çok sevdiğim diğer kişiler kırılacak gibi geliyor..yazmıyorum o yüzden herke diyorum herkes.. Genişletmek için tıklayın... En az yorumsuz kadar politiksin @nazenin
kAşİf dediki: bir kişi yazarsam sanki çok sevdiğim diğer kişiler kırılacak gibi geliyor..yazmıyorum o yüzden herke diyorum herkes.. Genişletmek için tıklayın... En az yorumsuz kadar politiksin @nazenin
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 15 Ags 2016 #137 -araz- dediki: En az yorumsuz kadar politiksin @nazenin Genişletmek için tıklayın... bu cevap bu konuya çok sık yazılacaktır ama gör bak..
-araz- dediki: En az yorumsuz kadar politiksin @nazenin Genişletmek için tıklayın... bu cevap bu konuya çok sık yazılacaktır ama gör bak..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 23 Ags 2016 #138 KıRMıZı dediki: Yüzyüze tanışma fırsatımız olmadı ama facebook sağolsun yaptıklarından haberdarım Genişletmek için tıklayın... Şaşırdım şimdi Paylaş tabii o zaman çok da selam söyle Neler yapıyor peki? En son Rize'de mecburi hizmetteydi diye hatırlıyorum atama bekliyordu..
KıRMıZı dediki: Yüzyüze tanışma fırsatımız olmadı ama facebook sağolsun yaptıklarından haberdarım Genişletmek için tıklayın... Şaşırdım şimdi Paylaş tabii o zaman çok da selam söyle Neler yapıyor peki? En son Rize'de mecburi hizmetteydi diye hatırlıyorum atama bekliyordu..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Ags 2016 #139 _nehir_ dediki: Şaşırdım şimdi Paylaş tabii o zaman çok da selam söyle Neler yapıyor peki? En son Rize'de mecburi hizmetteydi diye hatırlıyorum atama bekliyordu.. Genişletmek için tıklayın... Biraz önce görüştüm herkese selamı var. Şuan Adana da yaşıyor. En yakın zamanda bizlerle olacakmış.
_nehir_ dediki: Şaşırdım şimdi Paylaş tabii o zaman çok da selam söyle Neler yapıyor peki? En son Rize'de mecburi hizmetteydi diye hatırlıyorum atama bekliyordu.. Genişletmek için tıklayın... Biraz önce görüştüm herkese selamı var. Şuan Adana da yaşıyor. En yakın zamanda bizlerle olacakmış.