KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Şbt 2012 #71 Rüzgar ile şle yüzyüze..çay keyfi yapıp muhabbet etmek güzel olurdu..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 6 Şbt 2012 #73 Caglayagmur dediki: Hepsi diyorum hepsinin kendine münasir özellikleri var Genişletmek için tıklayın... Bende öyle diyorum. O halde ne duruyoruz. Hadi bir araya gelelim.
Caglayagmur dediki: Hepsi diyorum hepsinin kendine münasir özellikleri var Genişletmek için tıklayın... Bende öyle diyorum. O halde ne duruyoruz. Hadi bir araya gelelim.
Suskun V.I.P V.I.P 6 Şbt 2012 #75 -araz- dediki: bu aralar pek kimseye tahammülüm yok... Genişletmek için tıklayın... Bu gençler yaşamın zorluklarına erken havlu atıyorlar...
-araz- dediki: bu aralar pek kimseye tahammülüm yok... Genişletmek için tıklayın... Bu gençler yaşamın zorluklarına erken havlu atıyorlar...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 6 Şbt 2012 #76 abla bu dünyada ben anlaşılamıyorsam kimse anlaşılamaz ama buna rağmen anlamıyor(lar)...
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 6 Şbt 2012 #77 konu yine kaynama noktasına erişmiş ben suskunla tanışmak isterim ev yapımı poğaçaları yerken yanında güzel demli bir çay ile şöyle boool bir sohpet etmek hayattan ve olan bitende tiyolar almak
konu yine kaynama noktasına erişmiş ben suskunla tanışmak isterim ev yapımı poğaçaları yerken yanında güzel demli bir çay ile şöyle boool bir sohpet etmek hayattan ve olan bitende tiyolar almak
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Ksm 2012 #78 Yaa niye bilmiyorum ama zeyno Fazla iyi biri Çok merak ediyorum normal hayatında da bu kadar iyi mi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Ksm 2012 #80 berenn dediki: Caglamla çok tanışmak istiyorum Genişletmek için tıklayın... Kısmet canım kimbilir belki tanışırız;
berenn dediki: Caglamla çok tanışmak istiyorum Genişletmek için tıklayın... Kısmet canım kimbilir belki tanışırız;