-araz- EYVALLAH... V.I.P 25 Arl 2016 #51 ben bu konuya tamamen fransız kaldım.yani değişim yapmazsak ne oluyo.ben hhangisindeyim onun bile farkında degilim
ben bu konuya tamamen fransız kaldım.yani değişim yapmazsak ne oluyo.ben hhangisindeyim onun bile farkında degilim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2016 #52 -araz- dediki: ben bu konuya tamamen fransız kaldım.yani değişim yapmazsak ne oluyo.ben hhangisindeyim onun bile farkında degilim Genişletmek için tıklayın... İstyenler ile normal TL değişimi yapabiliyordu. 1000 => 5 olarak belirlemiştik. Bu süreç sona eriyor sadece. Dükkandan alışverişler son hızla devam ediyor. Mevcut ler ile dükkandan istediğin alışverişi yapabilirsin veya ben fakire bağışlayabilirsin.
-araz- dediki: ben bu konuya tamamen fransız kaldım.yani değişim yapmazsak ne oluyo.ben hhangisindeyim onun bile farkında degilim Genişletmek için tıklayın... İstyenler ile normal TL değişimi yapabiliyordu. 1000 => 5 olarak belirlemiştik. Bu süreç sona eriyor sadece. Dükkandan alışverişler son hızla devam ediyor. Mevcut ler ile dükkandan istediğin alışverişi yapabilirsin veya ben fakire bağışlayabilirsin.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Arl 2016 #54 YoRuMSuZ dediki: Arkadaşlar, forumda ve Market sistemi devam edecek ancak yeni yıl ile birlikte > TL değişimi sona erecek. O yüzden en geç 15 Ocak tarihine kader değişim yapmak isteyenler özel mesajla veya konu altına yazarak istekte bulunabilirler. Genişletmek için tıklayın... Bende anlamadım ya artık alışveriş falan mı yapamicaz?
YoRuMSuZ dediki: Arkadaşlar, forumda ve Market sistemi devam edecek ancak yeni yıl ile birlikte > TL değişimi sona erecek. O yüzden en geç 15 Ocak tarihine kader değişim yapmak isteyenler özel mesajla veya konu altına yazarak istekte bulunabilirler. Genişletmek için tıklayın... Bende anlamadım ya artık alışveriş falan mı yapamicaz?
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Arl 2016 #55 Alışveriş sistemi devam edecek, nakit paraya dönüştürülebiliyordu. Artık o olmayacak. 15 Ocak'tan sonra. @TeBeSSüm Aslında bu aralar çok sıkışık durumdayım, napsam bilemedim.
Alışveriş sistemi devam edecek, nakit paraya dönüştürülebiliyordu. Artık o olmayacak. 15 Ocak'tan sonra. @TeBeSSüm Aslında bu aralar çok sıkışık durumdayım, napsam bilemedim.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Arl 2016 #56 Papatya dediki: Alışveriş sistemi devam edecek, nakit paraya dönüştürülebiliyordu. Artık o olmayacak. 15 Ocak'tan sonra. @TeBeSSüm Aslında bu aralar çok sıkışık durumdayım, napsam bilemedim. Genişletmek için tıklayın... Hmm, şimdi anladım canım sağol
Papatya dediki: Alışveriş sistemi devam edecek, nakit paraya dönüştürülebiliyordu. Artık o olmayacak. 15 Ocak'tan sonra. @TeBeSSüm Aslında bu aralar çok sıkışık durumdayım, napsam bilemedim. Genişletmek için tıklayın... Hmm, şimdi anladım canım sağol
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Arl 2016 #57 TeBeSSüm dediki: Hmm, şimdi anladım canım sağol Genişletmek için tıklayın... Sen de sağ olasın tatlım benim.
TeBeSSüm dediki: Hmm, şimdi anladım canım sağol Genişletmek için tıklayın... Sen de sağ olasın tatlım benim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2016 #58 TeBeSSüm dediki: Bende anlamadım ya artık alışveriş falan mı yapamicaz? Genişletmek için tıklayın... Olur mu öyle şey dükkan sizin. Siz yeter ki lerinize kıyın.
TeBeSSüm dediki: Bende anlamadım ya artık alışveriş falan mı yapamicaz? Genişletmek için tıklayın... Olur mu öyle şey dükkan sizin. Siz yeter ki lerinize kıyın.
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #59 Kız geçmiş süresi @Ella boşver sen biriktir ben sana onları kullandırırım birikince
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Eyl 2017 #60 Ben hatıra hediye için konunun tekrar değerlendirilmesini talep ediyorum @YoRuMSuZ