r0se Forum Onuru Özel üye 6 Ags 2016 #31 kAşİf dediki: Senin canın sıkkın... Genişletmek için tıklayın... Çok mu belli ediyorum ne yansıttığım için kusura bakmayın o halde
kAşİf dediki: Senin canın sıkkın... Genişletmek için tıklayın... Çok mu belli ediyorum ne yansıttığım için kusura bakmayın o halde
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ags 2016 #32 Gül Kurusu dediki: Çok mu belli ediyorum ne yansıttığım için kusura bakmayın o halde Genişletmek için tıklayın... hayır mesele kusurluk değil sevgili @Gül Kurusu keşke paylaşabilsek..
Gül Kurusu dediki: Çok mu belli ediyorum ne yansıttığım için kusura bakmayın o halde Genişletmek için tıklayın... hayır mesele kusurluk değil sevgili @Gül Kurusu keşke paylaşabilsek..
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Ags 2016 #33 kAşİf dediki: hayır mesele kusurluk değil sevgili @Gül Kurusu keşke paylaşabilsek.. Genişletmek için tıklayın... Mevzu derin, anlatmak içinde fazlasıyla yorgun bir ruh.
kAşİf dediki: hayır mesele kusurluk değil sevgili @Gül Kurusu keşke paylaşabilsek.. Genişletmek için tıklayın... Mevzu derin, anlatmak içinde fazlasıyla yorgun bir ruh.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 30 Ags 2016 #34 bu konu ne oldu @YoRuMSuZ hocam hareket bekliyoruz..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ags 2016 #35 Evet evet ben de unuttum bu konuyu ama, aslında düzenlemelere başlamıştım ama bir türlü seni gördüm ifadesi tam oturmadı, şöyleki; xxxx seni gördüm dedi, sen de onu gördüğünü belirt falan ifadelerini kafamda şekillendiremedim. Geçici bir süre test edebiliriz sistemi yakın zamanda.
Evet evet ben de unuttum bu konuyu ama, aslında düzenlemelere başlamıştım ama bir türlü seni gördüm ifadesi tam oturmadı, şöyleki; xxxx seni gördüm dedi, sen de onu gördüğünü belirt falan ifadelerini kafamda şekillendiremedim. Geçici bir süre test edebiliriz sistemi yakın zamanda.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ags 2016 #37 Çağlayağmur dediki: " xxx seni görmüş" "sende onu gör" uygunmudur. Genişletmek için tıklayın... Güzel bn beğendim
Çağlayağmur dediki: " xxx seni görmüş" "sende onu gör" uygunmudur. Genişletmek için tıklayın... Güzel bn beğendim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Şbt 2017 #39 Öylece kaldı, belki rahatsız edici şekilde kullanılır düşüncesiyle. Birkaç ay içinde forumda köklü değişimler olacak zaten. Örneğin cep telefonundaki smileleri eklediğinizde tıpatıp şekilde burada görünecek.
Öylece kaldı, belki rahatsız edici şekilde kullanılır düşüncesiyle. Birkaç ay içinde forumda köklü değişimler olacak zaten. Örneğin cep telefonundaki smileleri eklediğinizde tıpatıp şekilde burada görünecek.