YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Eyl 2009 #32 Evet özle üyelerimizin bir resmi yoktu Fakat renk tonu uyumsuz oldu bir ara değişecek. 2. değişiklikte birkaç gün önce sohbette olmuştu. Artık sohbette sınırlı sayıda da olsa şarkı dinleyebiliyorsunuz
Evet özle üyelerimizin bir resmi yoktu Fakat renk tonu uyumsuz oldu bir ara değişecek. 2. değişiklikte birkaç gün önce sohbette olmuştu. Artık sohbette sınırlı sayıda da olsa şarkı dinleyebiliyorsunuz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Eyl 2009 #33 ) butun yenilikler Cerezforum Ailesine hayirli olsun
LoSt_LoVe Forum Onuru 4 Eyl 2009 #34 Özel üyelerimiz özel olmuş gerçekten bir forumumuzunda admini zevkli olunc haliyle bu oluyo tabi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Eyl 2009 #35 Adminimize herkesin huzurunda..hergün başka bir güzellik kattığı için foruma teşekkür ederim...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Eyl 2009 #36 YoRuMSuZ dediki: Üye olmayanlar artık sitemizdeki konuları kopyalama yöntemiyle alamayacaklar. Üye olduktan sonra önceden olduğu gibi kopyalama yapılabilir... Genişletmek için tıklayın... bugun denedim uye olmdan kopyalama yapiliyor )) millet demistir bu ne yapiyor diye ) ama uye olmdan kopya olunuyormu diye bakim malesefki oluyor
YoRuMSuZ dediki: Üye olmayanlar artık sitemizdeki konuları kopyalama yöntemiyle alamayacaklar. Üye olduktan sonra önceden olduğu gibi kopyalama yapılabilir... Genişletmek için tıklayın... bugun denedim uye olmdan kopyalama yapiliyor )) millet demistir bu ne yapiyor diye ) ama uye olmdan kopya olunuyormu diye bakim malesefki oluyor
Gizemli Cadi Forum Gururu 5 Eyl 2009 #37 KıRMıZı dediki: özel üyelerimize bir tatlılık gelmiş bugün... Genişletmek için tıklayın... Hiç sevmedim ben avatarımın kafasındaki o nesneyi...
KıRMıZı dediki: özel üyelerimize bir tatlılık gelmiş bugün... Genişletmek için tıklayın... Hiç sevmedim ben avatarımın kafasındaki o nesneyi...