JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 22 Ekm 2017 #1,021 Düş dediki: Yillardir dengesiz tavirlarima katlanmaya calisan,sonra dayanamayip bana kapiyi gosteren canım @JosTeR ! Tacizlerim devam edecek Genişletmek için tıklayın... heyy gidiii heyyy
Düş dediki: Yillardir dengesiz tavirlarima katlanmaya calisan,sonra dayanamayip bana kapiyi gosteren canım @JosTeR ! Tacizlerim devam edecek Genişletmek için tıklayın... heyy gidiii heyyy
Düş Özel Üye Özel üye 22 Ekm 2017 #1,022 JosTeR dediki: heyy gidiii heyyy Genişletmek için tıklayın... ölseymişsin keşke
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 22 Ekm 2017 #1,023 Düş dediki: ölseymişsin keşke Genişletmek için tıklayın... keşke şu iki gün bana yetti gidebilirim artık
Düş dediki: ölseymişsin keşke Genişletmek için tıklayın... keşke şu iki gün bana yetti gidebilirim artık
Düş Özel Üye Özel üye 22 Ekm 2017 #1,024 JosTeR dediki: keşke şu iki gün bana yetti gidebilirim artık Genişletmek için tıklayın... hangi iki gün? nerde kiminle geçirdiğin iki gün?
JosTeR dediki: keşke şu iki gün bana yetti gidebilirim artık Genişletmek için tıklayın... hangi iki gün? nerde kiminle geçirdiğin iki gün?
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 22 Ekm 2017 #1,025 Düş dediki: hangi iki gün? nerde kiminle geçirdiğin iki gün? Genişletmek için tıklayın... özel anlatırım bir ara sana tatlım
Düş dediki: hangi iki gün? nerde kiminle geçirdiğin iki gün? Genişletmek için tıklayın... özel anlatırım bir ara sana tatlım
Düş Özel Üye Özel üye 22 Ekm 2017 #1,026 JosTeR dediki: özel anlatırım bir ara sana tatlım Genişletmek için tıklayın... çok dinlemek isterdim gerçekten. ama ilgimi çekmiyor artık
JosTeR dediki: özel anlatırım bir ara sana tatlım Genişletmek için tıklayın... çok dinlemek isterdim gerçekten. ama ilgimi çekmiyor artık
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 22 Ekm 2017 #1,027 Düş dediki: çok dinlemek isterdim gerçekten. ama ilgimi çekmiyor artık Genişletmek için tıklayın... ilgini çektiğinde gelirsin :=)
Düş dediki: çok dinlemek isterdim gerçekten. ama ilgimi çekmiyor artık Genişletmek için tıklayın... ilgini çektiğinde gelirsin :=)
Düş Özel Üye Özel üye 22 Ekm 2017 #1,028 JosTeR dediki: ilgini çektiğinde gelirsin :=) Genişletmek için tıklayın... üzgünüm. böyle birşey olmayacak
JosTeR dediki: ilgini çektiğinde gelirsin :=) Genişletmek için tıklayın... üzgünüm. böyle birşey olmayacak
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ock 2018 #1,029 Suskun ablacığım gelmişsin sessizce gitmişsin. Yine gel ve bizimle kal olurmu. Ve diğerleri Arzıhal,Hayal, Yaren,felsefemi Rüzgar,efsane öyle habèsiz bırakmayın bizleri. Hepimiz merak ediyoruz sizleri.
Suskun ablacığım gelmişsin sessizce gitmişsin. Yine gel ve bizimle kal olurmu. Ve diğerleri Arzıhal,Hayal, Yaren,felsefemi Rüzgar,efsane öyle habèsiz bırakmayın bizleri. Hepimiz merak ediyoruz sizleri.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Ock 2018 #1,030 Suskun ile görüştük çağla abla @Çağlayağmur çok ozlemisim