KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Nsn 2022 #1,211 Sevgili @MeRciMeK uzun zamandır görünmüyorsun, umarım sağlığın yerinde her şey yolundadır.
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #1,212 @yilmaz27 şimdiden kolaylıklar diliyorum o kadar cevabı okumak cok yorucu cok sen yokken epey bir kaynattık ta
@yilmaz27 şimdiden kolaylıklar diliyorum o kadar cevabı okumak cok yorucu cok sen yokken epey bir kaynattık ta
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 23 Mys 2022 #1,213 @Enda aksam sabaha kadar okuyorum yeterki cevaplar gelsin
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #1,214 yilmaz27 dediki: @Enda aksam sabaha kadar okuyorum yeterki cevaplar gelsin Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım kaç sayfa oldu yarışma ya tek orayı okuyup cevaplaman saatlerini alır bu gece hadi oyalanacsk bir şey buldun
yilmaz27 dediki: @Enda aksam sabaha kadar okuyorum yeterki cevaplar gelsin Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım kaç sayfa oldu yarışma ya tek orayı okuyup cevaplaman saatlerini alır bu gece hadi oyalanacsk bir şey buldun
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Tem 2022 #1,215 Yahu ortağım @yesim434 hiç beni dinlemiyorsun!!! Yine spor yaparken çekilen fotoğrafını profil resmi yapmışsın nazar değerse karışmam
Yahu ortağım @yesim434 hiç beni dinlemiyorsun!!! Yine spor yaparken çekilen fotoğrafını profil resmi yapmışsın nazar değerse karışmam
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Tem 2022 #1,216 @KaderKatibi yaz ayi spor ayi ve yesim434 örnek bir cerezforum ailesi icin hep birlikte varmiyiz dogaya zarar vermeden spor yapmaya
@KaderKatibi yaz ayi spor ayi ve yesim434 örnek bir cerezforum ailesi icin hep birlikte varmiyiz dogaya zarar vermeden spor yapmaya
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Tem 2022 #1,217 yesim434 dediki: @KaderKatibi yaz ayi spor ayi ve yesim434 örnek bir cerezforum ailesi icin hep birlikte varmiyiz dogaya zarar vermeden spor yapmaya Genişletmek için tıklayın... Doğaya zarar vermeden diyerek iyi bir konuya temas ettin. Pikniğe giden halkımız çöplerini bir zahmet toplasa etrafa atmasa ne iyi olurdu.
yesim434 dediki: @KaderKatibi yaz ayi spor ayi ve yesim434 örnek bir cerezforum ailesi icin hep birlikte varmiyiz dogaya zarar vermeden spor yapmaya Genişletmek için tıklayın... Doğaya zarar vermeden diyerek iyi bir konuya temas ettin. Pikniğe giden halkımız çöplerini bir zahmet toplasa etrafa atmasa ne iyi olurdu.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 7 Tem 2022 #1,219 yanlis kararmis sildim Son düzenleme: 9 Tem 2022
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Tem 2022 #1,220 yilmaz27 dediki: @Enda kararimi verdim ekledim tmm Genişletmek için tıklayın... Geçti bolug pazarı sur eşeği nigdeye
yilmaz27 dediki: @Enda kararimi verdim ekledim tmm Genişletmek için tıklayın... Geçti bolug pazarı sur eşeği nigdeye