nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Tem 2013 #221 @Esr3 bi tek bu olsun.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Tem 2013 #222 @-araz- belki çok bi arada olamazsın.. her gün konuşamazsın sınırlıdır zamanın.. ama iki cümle yeter kalbine kondurursun/konarsın.. <3<3<3 bizi karşılaştıran tesadüf ne güüzel tesadüf.. ) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@-araz- belki çok bi arada olamazsın.. her gün konuşamazsın sınırlıdır zamanın.. ama iki cümle yeter kalbine kondurursun/konarsın.. <3<3<3 bizi karşılaştıran tesadüf ne güüzel tesadüf.. )
-araz- EYVALLAH... V.I.P 18 Tem 2013 #223 @nazenin 'mmmm iyi ki seni tanıdım yakın bi zamanda hataya gelme düşüncem var orta bir yerde umarım buluşuruz.kalbimin en güzel halini sunarım o zaman Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@nazenin 'mmmm iyi ki seni tanıdım yakın bi zamanda hataya gelme düşüncem var orta bir yerde umarım buluşuruz.kalbimin en güzel halini sunarım o zaman
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Tem 2013 #224 -araz- dediki: @nazenin 'mmmm iyi ki seni tanıdım yakın bi zamanda hataya gelme düşüncem var orta bir yerde umarım buluşuruz.kalbimin en güzel halini sunarım o zaman Genişletmek için tıklayın... böyle bi fırsatı kaçırmam hiç..
-araz- dediki: @nazenin 'mmmm iyi ki seni tanıdım yakın bi zamanda hataya gelme düşüncem var orta bir yerde umarım buluşuruz.kalbimin en güzel halini sunarım o zaman Genişletmek için tıklayın... böyle bi fırsatı kaçırmam hiç..
Tuba ♕ Özel üye 18 Tem 2013 #225 Gizemli Cadi dediki: TUBA Neden avatarını kaldırmış ki... Genişletmek için tıklayın... yeni avatar arıyordum bulamadım bikaçgün o yüzden cadım
Gizemli Cadi dediki: TUBA Neden avatarını kaldırmış ki... Genişletmek için tıklayın... yeni avatar arıyordum bulamadım bikaçgün o yüzden cadım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Tem 2013 #226 @Tuba Eski avatarı güzeldi ama bu da güzel Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Tuba ♕ Özel üye 18 Tem 2013 #227 aslann dediki: @Tuba Eski avatarı güzeldi ama bu da güzel Genişletmek için tıklayın... ilerde koyarım yine Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: @Tuba Eski avatarı güzeldi ama bu da güzel Genişletmek için tıklayın... ilerde koyarım yine
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Tem 2013 #228 @Tuba Birisini Bekliyor..... Dedim ya sana Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Tuba ♕ Özel üye 18 Tem 2013 #229 aslann dediki: @Tuba Birisini Bekliyor..... Dedim ya sana Genişletmek için tıklayın... aslan onu anladım kim o birisi onu diyiver Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: @Tuba Birisini Bekliyor..... Dedim ya sana Genişletmek için tıklayın... aslan onu anladım kim o birisi onu diyiver
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Tem 2013 #230 Tuba dediki: aslan onu anladım kim o birisi onu diyiver Genişletmek için tıklayın... İşte o birisini bekliyor o da bilmiyor... =) Öyle bakıyor gelecek var mı diye
Tuba dediki: aslan onu anladım kim o birisi onu diyiver Genişletmek için tıklayın... İşte o birisini bekliyor o da bilmiyor... =) Öyle bakıyor gelecek var mı diye