aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #251 -araz- dediki: ben de dıyorum neden bu kız sabah sabah bana gunaydınımı yazmamıs Genişletmek için tıklayın... Bende bütün gece bekledim gelmedi düşünsene gece bile gelmedi polisi arıyacaktım
-araz- dediki: ben de dıyorum neden bu kız sabah sabah bana gunaydınımı yazmamıs Genişletmek için tıklayın... Bende bütün gece bekledim gelmedi düşünsene gece bile gelmedi polisi arıyacaktım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Tem 2013 #252 @-araz- sendeydim ben.. ) @aslann o bikere oluyo arada.. sonra geceye devam.. bugün akşam oynarık.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Tem 2013 #253 @nazenin bi daha böyle ortalıktan kaybolma bak aslan kardesım bıle korkmus. bi de benı dusun bu kzı gunaydınımı vermemıs nerde dedım Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@nazenin bi daha böyle ortalıktan kaybolma bak aslan kardesım bıle korkmus. bi de benı dusun bu kzı gunaydınımı vermemıs nerde dedım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Tem 2013 #254 -araz- dediki: @nazenin bi daha böyle ortalıktan kaybolma bak aslan kardesım bıle korkmus. bi de benı dusun bu kzı gunaydınımı vermemıs nerde dedım Genişletmek için tıklayın... düşünmedim değil dedim arazım günaydınını görmeyince ne dicek acaba.. ) bidaha yatmadan ben yatıyorum diye geçerim foruma..
-araz- dediki: @nazenin bi daha böyle ortalıktan kaybolma bak aslan kardesım bıle korkmus. bi de benı dusun bu kzı gunaydınımı vermemıs nerde dedım Genişletmek için tıklayın... düşünmedim değil dedim arazım günaydınını görmeyince ne dicek acaba.. ) bidaha yatmadan ben yatıyorum diye geçerim foruma..
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 20 Tem 2013 #255 Gizemli Cadi dediki: aman aman yeşüll gelmişhoşgelmiş.....beren buralarda seyrekte olsa Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduk. Gizemli Cadı yı sitenin eski topraklarından biliriz.
Gizemli Cadi dediki: aman aman yeşüll gelmişhoşgelmiş.....beren buralarda seyrekte olsa Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduk. Gizemli Cadı yı sitenin eski topraklarından biliriz.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Tem 2013 #256 @HAYAL__ nerelerdesin özlettin kendini Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Tem 2013 #257 özlendin çok bilesin.. @Esr3 Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Tem 2013 #258 @nazenin foruma geldigin yok ki tabim özlersin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 28 Tem 2013 #259 Esr3 dediki: @nazenin foruma geldigin yok ki tabim özlersin Genişletmek için tıklayın... Ben daha konuya girmeden @Esr3 nın sahradan bahsedeceğini bildim .kesin ben hidayete erdim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Esr3 dediki: @nazenin foruma geldigin yok ki tabim özlersin Genişletmek için tıklayın... Ben daha konuya girmeden @Esr3 nın sahradan bahsedeceğini bildim .kesin ben hidayete erdim
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Tem 2013 #260 @RUZG4R abim hidayetliymiş de bizden saklıyor Bir de dua istiyor ne istiyon hidayetliymişsin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014