nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Ags 2013 #411 Esr3 dediki: @nazenin bayram bayram olali boyle hasret gormemistir Genişletmek için tıklayın... @Esr3 şu an bitirebilirdik şayet senin hamle bi türlü gelmiyo.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Esr3 dediki: @nazenin bayram bayram olali boyle hasret gormemistir Genişletmek için tıklayın... @Esr3 şu an bitirebilirdik şayet senin hamle bi türlü gelmiyo..
Gizemli Cadi Forum Gururu 12 Ags 2013 #412 ASLANNN sana sesleniyorum.pazartesi geldi çattı ve ...Bayram Hasılatı; 42 el öpme,22 telefon görüşmesi,61 sms, 23 whatsapp mesajı, 0 lira
ASLANNN sana sesleniyorum.pazartesi geldi çattı ve ...Bayram Hasılatı; 42 el öpme,22 telefon görüşmesi,61 sms, 23 whatsapp mesajı, 0 lira
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 12 Ags 2013 #413 Gizemli Cadi dediki: ASLANNN sana sesleniyorum.pazartesi geldi çattı ve ...Bayram Hasılatı; 42 el öpme,22 telefon görüşmesi,61 sms, 23 whatsapp mesajı, 0 lira Genişletmek için tıklayın... Ben daha fazla öptüm sanırım artık otomatik oldu bende Saydın mı bunları Hasılat mı bekliyorsun birde yaşıtcan
Gizemli Cadi dediki: ASLANNN sana sesleniyorum.pazartesi geldi çattı ve ...Bayram Hasılatı; 42 el öpme,22 telefon görüşmesi,61 sms, 23 whatsapp mesajı, 0 lira Genişletmek için tıklayın... Ben daha fazla öptüm sanırım artık otomatik oldu bende Saydın mı bunları Hasılat mı bekliyorsun birde yaşıtcan
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 12 Ags 2013 #414 Gizemli Cadi dediki: ASLANNN sana sesleniyorum.pazartesi geldi çattı ve ...Bayram Hasılatı; 42 el öpme,22 telefon görüşmesi,61 sms, 23 whatsapp mesajı, 0 lira Genişletmek için tıklayın... Ben daha fazla öptüm sanırım artık otomatik oldu bende Saydın mı bunları Hasılat mı bekliyorsun birde yaşıtcan
Gizemli Cadi dediki: ASLANNN sana sesleniyorum.pazartesi geldi çattı ve ...Bayram Hasılatı; 42 el öpme,22 telefon görüşmesi,61 sms, 23 whatsapp mesajı, 0 lira Genişletmek için tıklayın... Ben daha fazla öptüm sanırım artık otomatik oldu bende Saydın mı bunları Hasılat mı bekliyorsun birde yaşıtcan
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Ags 2013 #415 YoRuMSuZ dediki: Muhabbet dolu günler nihayet geldi @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... Aynen abi... Bayramda birde bursa yaptım ..Elimde boş gelmedim .. @YoRuMSuZ Kavun rakının ........ dir..Olmazsa olmaz
YoRuMSuZ dediki: Muhabbet dolu günler nihayet geldi @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... Aynen abi... Bayramda birde bursa yaptım ..Elimde boş gelmedim .. @YoRuMSuZ Kavun rakının ........ dir..Olmazsa olmaz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ags 2013 #417 @RUZG4R ve @aslann smiley konusunun dışına çıkıp smileylerimi gözden kaybedeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz Gündeme dönelim lütfen Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@RUZG4R ve @aslann smiley konusunun dışına çıkıp smileylerimi gözden kaybedeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz Gündeme dönelim lütfen
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 13 Ags 2013 #418 ZeyNoO dediki: @RUZG4R ve @aslann smiley konusunun dışına çıkıp smileylerimi gözden kaybedeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz Gündeme dönelim lütfen Genişletmek için tıklayın... Evet ne diyorduk Abi Bizim smileler çok önemli koyulması lazım diğerlerini bilmeyiz artık Diyorduk Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: @RUZG4R ve @aslann smiley konusunun dışına çıkıp smileylerimi gözden kaybedeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz Gündeme dönelim lütfen Genişletmek için tıklayın... Evet ne diyorduk Abi Bizim smileler çok önemli koyulması lazım diğerlerini bilmeyiz artık Diyorduk
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Ags 2013 #419 ZeyNoO dediki: RUZG4R ve aslann smiley konusunun dışına çıkıp smileylerimi gözden kaybedeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz Gündeme dönelim lütfen Genişletmek için tıklayın... Baya bi değişik olmuş
ZeyNoO dediki: RUZG4R ve aslann smiley konusunun dışına çıkıp smileylerimi gözden kaybedeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz Gündeme dönelim lütfen Genişletmek için tıklayın... Baya bi değişik olmuş
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Ags 2013 #420 Tonla işim var çoğu yarım kaldı ..hep @ZeyNoO yüzünden ..Gidiyorum ben ... Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014