JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 12 Eyl 2017 #981 dderya dediki: @JosTeR hem avatarın hem de kendin kayboldun sen de mi bırakacaktın bizi Genişletmek için tıklayın... Bilirsin ki kaybolmaları çok severim cimcime sizleri bırakmak mümkün müdür acaba ? )
dderya dediki: @JosTeR hem avatarın hem de kendin kayboldun sen de mi bırakacaktın bizi Genişletmek için tıklayın... Bilirsin ki kaybolmaları çok severim cimcime sizleri bırakmak mümkün müdür acaba ? )
Düş Özel Üye Özel üye 12 Eyl 2017 #982 JosTeR dediki: Bunu ben not alıyorum Vay arkadaş yok mu başka ? Dipnot: etiketler bildirim olarak bana düşmemis Allahtan özel mesajlar email olarak bildirim geliyormus yoksa formun yolunu unutuvermişşiz Sende nasıl bir seytan tüyü var arkadaş? Merhaba çerezforum Genişletmek için tıklayın... Hangimizde?
JosTeR dediki: Bunu ben not alıyorum Vay arkadaş yok mu başka ? Dipnot: etiketler bildirim olarak bana düşmemis Allahtan özel mesajlar email olarak bildirim geliyormus yoksa formun yolunu unutuvermişşiz Sende nasıl bir seytan tüyü var arkadaş? Merhaba çerezforum Genişletmek için tıklayın... Hangimizde?
Düş Özel Üye Özel üye 12 Eyl 2017 #984 -araz- dediki: @Düş @KıRMıZı organizasyon yapmalıyız. Genişletmek için tıklayın... Yapalim canim da malum okullar açıldı. Kasım gibi orada olabilirim
-araz- dediki: @Düş @KıRMıZı organizasyon yapmalıyız. Genişletmek için tıklayın... Yapalim canim da malum okullar açıldı. Kasım gibi orada olabilirim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Eyl 2017 #985 Düş dediki: Yapalim canim da malum okullar açıldı. Kasım gibi orada olabilirim Genişletmek için tıklayın... Gel canım geldiğinde haber ver mutlaka.. Kesin toplanalım..
Düş dediki: Yapalim canim da malum okullar açıldı. Kasım gibi orada olabilirim Genişletmek için tıklayın... Gel canım geldiğinde haber ver mutlaka.. Kesin toplanalım..
Düş Özel Üye Özel üye 12 Eyl 2017 #987 -araz- dediki: evet evet istiyoruz ömer in dogumm gününe o da kasimda Genişletmek için tıklayın... Benimde kasım
-araz- dediki: evet evet istiyoruz ömer in dogumm gününe o da kasimda Genişletmek için tıklayın... Benimde kasım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Eyl 2017 #990 @Emircan G. Ban yemeye alışkın.. Eksikliğini burada yaşamasın arada ban atmak lazım..