Forumu Kimler Beğendi

Forum Anasayfasını kimler beğendi?

• Beğendim ve tıkladım

Oy: 11 84.6%
  • Beğendim ama tıklamadım

Oy: 0 0.0%
  • Beğenmedim ve tıklamadım

Oy: 2 15.4%

• Toplam katılan
    13
  • Anket kapatıldı: .
tıkladım ama begenmedım face de kım oluyorkı bızım forum ona kendını begendırıyor . :)Anket bıtınce sılın gıtsın yahu goruntu kırlılıgı yaptı orda .

Bu konuya daha önce 3-5 kez geldim..biraz face özürlü olduğum için konuyu en başta anlamamıştım..niye facete demiyonuz ki son yorumlardan sonra ancak jeton düştü faceteymiş meğer bu meşhur ve hayalet buton ya fransız fransız buton arattırıyorsunuz insana...:P ..Allahım kör oldum göremiyorummmm dedirtmeyin üyelerinize:D yahu
Görmedim bilmiyorum beğenmedim ve tıklamadım:)
ama duydum var biliyorum bir ara bakacam söz:)

Hımmm hem beğenilmemiş hem tıklanmamış ilginç :) Genelde forumda bulunanlar beğenir ama beğen tuşuna tıklamayanlardır ama seninki enteresan bir durum.

Hımmm hem beğenilmemiş hem tıklanmamış ilginç :) Genelde forumda bulunanlar beğenir ama beğen tuşuna tıklamayanlardır ama seninki enteresan bir durum.

asla durumumu ilginç l ve entersan değil . kabul etmiyorum cerez e girenlerin face e girmesi şart mı????..bir kere ...tabii grubu takip etmiyormusun diye soracaksanız onada cevabım var her zamanki gibi paylaşılan herşey mail olarak geliyor zaten..ne gerek var face e girmeye :)

Bir kere bu anketin adı ve sorusu ilginç ve entersan..forum ana sayfasını nerde niçin ve ne zaman tıklamak ve beğenmek gerekli ve en önemlisi neden?:))

Geri