RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 13 Nsn 2014 #1 Makinemi denemek için bugün çektiğim bir kaç amatör fotoğraf .
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Nsn 2014 #4 Emeğine sağlık kardeşim. Bakıyorumda makro çekimlerde iyisin. Devamını bekliyorum. Bir kordon fotoğrafı hiç fena olmazdı mesela
Emeğine sağlık kardeşim. Bakıyorumda makro çekimlerde iyisin. Devamını bekliyorum. Bir kordon fotoğrafı hiç fena olmazdı mesela
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 13 Nsn 2014 #5 Çağlayağmur dediki: Emeğine sağlık kardeşim. Bakıyorumda makro çekimlerde iyisin. Devamını bekliyorum. Bir kordon fotoğrafı hiç fena olmazdı mesela Genişletmek için tıklayın... İlk fırsatta Abla ama bu hafta şehir dışına çıkacağım Nevşehir'e de uğramak niyetimdeyim güzel peri bacaları resimleriyle de dönebilirim )
Çağlayağmur dediki: Emeğine sağlık kardeşim. Bakıyorumda makro çekimlerde iyisin. Devamını bekliyorum. Bir kordon fotoğrafı hiç fena olmazdı mesela Genişletmek için tıklayın... İlk fırsatta Abla ama bu hafta şehir dışına çıkacağım Nevşehir'e de uğramak niyetimdeyim güzel peri bacaları resimleriyle de dönebilirim )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Nsn 2014 #6 RUZG4R dediki: İlk fırsatta Abla ama bu hafta şehir dışına çıkacağım Nevşehir'e de uğramak niyetimdeyim güzel peri bacaları resimleriyle de dönebilirim ) Genişletmek için tıklayın... Yakın zamanda Nevşehirden görüntüler gördüm. Şu günlerde çok güzel görüntü yakalayabilirsin kardeşim. Şimdiden kolay gelsin ve iyi yolculuklar.
RUZG4R dediki: İlk fırsatta Abla ama bu hafta şehir dışına çıkacağım Nevşehir'e de uğramak niyetimdeyim güzel peri bacaları resimleriyle de dönebilirim ) Genişletmek için tıklayın... Yakın zamanda Nevşehirden görüntüler gördüm. Şu günlerde çok güzel görüntü yakalayabilirsin kardeşim. Şimdiden kolay gelsin ve iyi yolculuklar.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Nsn 2014 #9 Güle güle kullan makinanı Ayrıca çekimine, eline sağlık Kareleri güzel yakalamışsın çok güzeller