yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Hzr 2024 #11 nazenin dediki: Ooo oylama sonuçlanmıs Resim sahiplerini merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... En kısa günde açıklıyorum
nazenin dediki: Ooo oylama sonuçlanmıs Resim sahiplerini merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... En kısa günde açıklıyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Hzr 2024 #12 dün birinci olanı yazmiştım ama mısafir gelince göndermemişşim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Hzr 2024 #13 Yapay Zeka objektif Fotoğraf yarışmasınin Birincisi@nazenin olmustur
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2024 #14 Aslında iddialıydım ama resmin ifade ettiği duygu daha baskın geldi, tebrik ederim anlamlı resim için @nazenin
Aslında iddialıydım ama resmin ifade ettiği duygu daha baskın geldi, tebrik ederim anlamlı resim için @nazenin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Hzr 2024 #15 Tebrikler @nazenin şaşırtmadın oluşturduğun resim tarzı konusunda
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Hzr 2024 #16 Teşekkür ederim arkadaşlar bana hayal kur derseniz önceliğim orman. ağaç tepesi ve fil olur @yesim434 2. 3. yü neden yazmadın merak ediyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar bana hayal kur derseniz önceliğim orman. ağaç tepesi ve fil olur @yesim434 2. 3. yü neden yazmadın merak ediyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Hzr 2024 #17 CANISIKILANADAM dediki: Aslında iddialıydım ama resmin ifade ettiği duygu daha baskın geldi, tebrik ederim anlamlı resim için @nazenin Genişletmek için tıklayın... Hangisi senin resmindi
CANISIKILANADAM dediki: Aslında iddialıydım ama resmin ifade ettiği duygu daha baskın geldi, tebrik ederim anlamlı resim için @nazenin Genişletmek için tıklayın... Hangisi senin resmindi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Hzr 2024 #19 nazenin dediki: Teşekkür ederim arkadaşlar bana hayal kur derseniz önceliğim orman. ağaç tepesi ve fil olur @yesim434 2. 3. yü neden yazmadın merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Katilim Az olduğu için (Onlarda herzaman gönüllerin birincisi
nazenin dediki: Teşekkür ederim arkadaşlar bana hayal kur derseniz önceliğim orman. ağaç tepesi ve fil olur @yesim434 2. 3. yü neden yazmadın merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Katilim Az olduğu için (Onlarda herzaman gönüllerin birincisi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Hzr 2024 #20 Tebrik ederim @nazenin ilk yapay zekâ yarışmasını kazanmakla çerezforum Tarihine geçtin tarih artık hep seni yazacak tekrar tebrikler
Tebrik ederim @nazenin ilk yapay zekâ yarışmasını kazanmakla çerezforum Tarihine geçtin tarih artık hep seni yazacak tekrar tebrikler