Galaxy Tab 7.7 telefonumun ekranı çatladı

Samsung Galaxy Tab 7.7 telefonu defalarca düşürdüm en son 2 ay önce kenarı çatlamıştı. Dün gece bir baktım çatlak 2 yerden boydan boya ekranı kaplamış. Az önce servisi aradım ekran canı değişimi ne kadar diye.

Tahmin edemezsiniz.

Ekran camı tam 600 TL :)

Sahibinden.com 'da 500 Tl ye ikinci el var :)

Hem sony hem de LG nin son amiral gemisi telefonları çok iddialı ama. Xperia Z2 yi anlata anlata bitirmiyorlar ama fiyatı da fena değil 2200 TL sanırım. Su altında resimler videolar çekebiiyor benim gibi deniz seven biri için tatil döneminde harika bir özellik. LG de fotoğraf konusunda oldukça iddialı.

@arz-ı hal, Samsung'u o kadar küçümseme :) Şu an Xperia Z2 ile S5 kafa kafaya sayılır. Samsung son dönemde inanılmaz atak yaptı piyasayı silip süpürdü denilebilir. Note 4 ile yeni bir furya yaratacağı kesin...

kıyaslama şurada. Daha sağlıklı karar vermek için...

@arz-ı hal, Samsung'u o kadar küçümseme :) Şu an Xperia Z2 ile S5 kafa kafaya sayılır. Samsung son dönemde inanılmaz atak yaptı piyasayı silip süpürdü denilebilir. Note 4 ile yeni bir furya yaratacağı kesin...

kıyaslama şurada. Daha sağlıklı karar vermek için...

samsungu asla küçümsemiyorum ama sırf seri tamamlayayım diye S4'ü piyasaya sürdü,S3 ki samsungun bence en iyi ürünüydü,S5 yine S4'e göre daha emek edilmiş bir ürün,S4 sanki plastikti,çok şaşırtımıştı beni,ayrıca herkeste olunca ben biraz soğuyorum markalardan,iphoneu da bu yüzden sevmiyorum :D yoksa ben lg kullanıcısıydım,ondan da çok memnundum,samsungu telefon olarak olmasa da şimdi kendi evimde tv olarak kullanıyorum adamlar bu işi biliyor,kaliteli ürünleri var,daha önce de 30 yıllık televizyonumuz samsungtu bizim,hala çalışır,kaliteli ama S4'te hayal kırılığı yaşadım,sony Z1 görüntüsü nedeniyle beni hüsrana uğratı mesela,çok uzun,onun içinde aynı eleştiriyi yapıyorum,z ve z2 için demiyorum ama :D

Geri