Gazete Baskılı Oje Tekniği

En kısa zamanda reklam olayını halledicem bende.

Buradan açıkça söylüyorum. Tırnak üzerinde ÇEREZFORUM yazısını görmek istiyorum :P

neyse ceremesi çekeriz :D

Harika...Gazete okumaktan sıkılıyordum, ama artık hiç sıkılmam... Havadisleri artık bayanların tırnaklarında arayacağım...:-) Bu arada kim düşünmüşse ki belli bir bayan bunu düşünen ama her kimse, yeni bir trend yaratmış belli.....

ilk defa gördüm bende him denesemmiki :) güzel görünüyorda bir sıkıntısı olabilir önce omuz ustunden okuyanlardan rahatsız olurduk şimdide tırnaklar olunca ne yaparızki :)

Örneğin başparmak tırnağı spor haberleri, küçük parmak tırğnağı magazin gibi kategorisel bir ojeleme yapılabilir :D

Ooo sabah günlük gazeteler gelince sıcak sıcak yapılmalı bu olayı ki iş, okul yolunda haberlere bakabilelim .. Ama yine mağdursunuz erkekler :)

Artık... Ülkede gazete okuma oranında müthiş patlama olur sanırım....:-). Bir de şöyle bir durum var, herkes köşe yazarı olmak ister... Gazetenizin köşe yazarı olabilirmiyim diye taleplerde olur tabi. Ya da ne bileyim reklam vermek isteyenler falan..Vesaire vesaire çoklaştırılabilir...:-)

Geri