dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Eyl 2013 #94 beni anlatır...kendimi... Salt bana özel olan her şeyimi. Karanlıkla kucaklaşırım, sevgilim, derim ona. Bakın 2 dk.da şiirsel kelimeler geldi aklıma, o kadar seviyorum işte geceyi, karanlığı.
beni anlatır...kendimi... Salt bana özel olan her şeyimi. Karanlıkla kucaklaşırım, sevgilim, derim ona. Bakın 2 dk.da şiirsel kelimeler geldi aklıma, o kadar seviyorum işte geceyi, karanlığı.
Masaru Özel Üye Özel üye 7 Ksm 2020 #97 Bugün kaçan uykumu... Karanlık bana o an ki halime göre bazen yoldaş bazen candaş bazen bir yabancı olur, o bana değil ben ona açarım kendimi...
Bugün kaçan uykumu... Karanlık bana o an ki halime göre bazen yoldaş bazen candaş bazen bir yabancı olur, o bana değil ben ona açarım kendimi...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ksm 2020 #98 gerceklerden uzaklasip hayaller ülkesine dalmayi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Eyl 2022 #99 Ne anlatmaz ki bir film şeridi gibi geçer gözümün önünden herşey
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2022 #100 Asi Kız dediki: Ne anlatmaz ki bir film şeridi gibi geçer gözümün önünden herşey Genişletmek için tıklayın... bendede ayni film seridi gibi canlanir her sey
Asi Kız dediki: Ne anlatmaz ki bir film şeridi gibi geçer gözümün önünden herşey Genişletmek için tıklayın... bendede ayni film seridi gibi canlanir her sey